tiistai 30. huhtikuuta 2013

Tilava projektipussukka, neulavihko ja uusi freebie * Project bag, needlecase and a new freebie

Hi!
I made a big project bag for myself. I used also felt and wool thread. I think this bag is very nice and handy as it is so spacy. The stitched flower is my new freebie which you can upload from Love To Stitch Charts blog.

In the last pictures is a needle book I made of felt for a gift.Heissan! Jotkut ehkä muistavat, että minulla on nyt mielenkiinnon kohteena huopa ja ihanat espanjalaiset villalangat, joita kiihkeästi odottelen Emmuliin saapuvaksi. Halusin edelleen testata villalangan käyttöä ja niinpä tein projektipussukan, johon käytin ristipistojen lisäksi huopaa ja villalankoja.

Suunnittelin pienen malli, johon voisin lisätä huopasydämen samalla idealla, jonka keksin aiemmassa postauksessa näkyvään primitive mailartiin. Tämä malli (vasemmassa palassa näkyvä kukka) tulee muuten freebieksi eli saatte ihan vapaasti sitten pistellä ja käyttää :) Otan mallin Ikaalisiinkin mukaan ja voin siellä jakaa kaikille halukkaille ja laitan Love to Stitch blogiin viimeistään ensi viikolla.

Kirjoin Zweigartin Belfast Vintagelle käsinvärjätyillä langoilla, lisäsin huopasydämen ja pienet puiset sakset. Toiseen pellavapalaan ompelin roheasti villalangalla huopasydämen. Kankaana käytin Emmulin punakukallista kangasta. Pussukka on aika iso, n. 40 x 25 cm, tarkoituksella, jotta saan isommatkin mallit ja työt kulkemaan mukana.

Vetoketjun laittaminen oli sen verran vaikeaa, että sanoin jo miehelleni, ettei mun pää riitä tän pyörittelyyn... että mitenkäs tää nyt sitten menis oikein... mutta sain kuin sainkin vetskarin paikoilleen ja suhteellisen siististi myös. Huh! Valitsin tarkoituksella oikein raikkaan pinkin vetskarin ja vuorikankaan. Pussukasta tuli oikein kiva!
Huovan&villalankojen harjoittelu jatkui myös neulavihossa, jonka tein tällä kertaa itselleni. Vastaavan vähän eri värisävyissä tein jo helmikuussa Ressulle lahjaksi.


Olipa taas kiva saada uutta valmista ja näitä molempia oli niin ihana tehdä! Näihin kuviin, näihin tunnelmiin :) eli siis kaikille oikein mukavaa vappua!

Terkuin Kirsi

5 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä huopatöitä! :) Minäkin odottelen "huopainspiraatiota", löysin taannoin askartelulaatikostani jotain 90-luvulla ostamiani huopapaloja, ja niistä voisi olla jo korkea aika tehdä jotain. ;) Yhden onnittelukortin niistä askartelin, mutta pitäisi tehdä aika paljon kortteja tai sitten isompia töitä, ennen kuin ne olisi loppuun käytetty. Huopatyöt kyllä näyttävät kauniilta, kuten nuo sinunkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekin tykkään aikaansaannoksistani. Sinun pitää nyt vain ottaa ne huovat esille ja aloittaa askartelut ja käsityöt. Kivaa on huovasta tehdä tosiaan.

   Poista
 2. Hieno pussukka, hyvin passaa yhteen ristipistot ja huopasomisteet! Neulavihko on oikein nätti!

  VastaaPoista
 3. Ihan taitaa minullakin huopainspiraatio iskeä, kivan näköinen pussukka kivalla tekniikalla toteutettuna.
  Villalankoja odotellessa :)

  VastaaPoista
 4. Niin kauniita ja ihan "sun näköisiä" pistelyjä ja huopatöitä !
  Oikein nautin aina näistä sun uusista ideoista !!
  Uusi freebie on ihan huippu !

  VastaaPoista