perjantai 5. huhtikuuta 2013

Tämän viikonlopun pistelysuunnitelmat... ja kakkua kans!

Aurinkoisen perjantaipäivän terveiset!

Mitä teillä muilla on suunitelmissa viikonlopun ajalle? Meillä on Emman 12-vuotissynttärit lauantaina. Ensin tulevat luokkakaverit ja vähän myöhemmin päivällä sukulaiset ja kummit. On kyllä niin mukava tavata taas lähisukua :)

Ajattelin viikonlopun aikana pistelläkin, ainahan pistoille pitää aikaa löytyä vai mitä! Minulla on työn alla oma mallini Hellinin ruusukranssi. Teen tästä neulavihon, mutta kokoan sen vasta Emmulin ristipistoviikonlopussa (sen avulla siis näytän halukkaille yhden tavan viimeistellä neulavihko). Työ tehdään ihan perus DMC-langoilla. Kankaana minulla on omasta kaupasta Weberei Weddigenin vaaleankeltainen 30 count pellava.


Olen Hellinin ruusukranssin pistellyt jo aiemmin kahdella eri värivaihtoehdolla nukkekodin tyynyiksi. Nämä voisivat varsin hyvin olla myös saksikoristeita! Eli yhden yli pellavalle pisteltynä saa näin pienet ja sievät työt aikaiseksi. Höm... olisi muuten aikas kiva saksikoriste tosiaan tuon neulavihon kaveriksi. Täytyisi vain pistellä samalle kankaalle.


Vielä palatakseni noihin Emman synttäreihin... Pitäkäähän peukkuja - aion nimittäin tehdä ihan itse kananmunattoman kakkupohjan ja tehdä siis koko täytekakun loppuun asti täytteineen kaikkineen. Ei minulta rohkeutta puutu! Kerron sitten miten kävi kakkuprojektin... Mutta kuten joku R. Emerson on sanonut: "Itseluottamus on menestyksen ensimmäinen salaisuus". Toivottavasti en sitten kakkuprojektista raportoidessani joudu turvautumaan suomalaiseen sananlaskuun "Se on eteenpäin, vaikka nenälleen kaatuu".


Mukavaa viikonloppua,
Kirsi

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kyllä olet kaikkea kivaa jo tällekin vuodelle saanut aikaan! Pitäis varmaan itekin joskus tehdä kunnon kokoinen kassi. Yks työ jo vähän sellaista huuteli, mutta en tiedä viitsinkö sitä kassiin laittaa. Pitää jatkaa pohtimista ja toteuttaa joku päivä.

  Tsemppiä kakkuprojektiin!

  VastaaPoista
 3. Hellinin ruusukranssi on niin kaunis!

  VastaaPoista