perjantai 26. huhtikuuta 2013

Primitive Mailart Danielalle

Hi!
This is my Primitive Mailart for Daniela. She told me she likes it a lot, so I am happy :)Hei!
Emmulin ristipistoviikonlopussa Daniela ehdotti minulle mailart-vaihtoa primitive-teemalla ja ilman muutahan halusin vaihdon hänen kanssaan toteuttaa. Tämä oli siksikin niin mielenkiintoinen projekti, että en ole juurikaan primitive-malleja pistellyt.

Sovimme määräajaksi heinäkuun alun, mutta kun sain idean minkälaisen kuoren teen, oli pakko heti aloittaa. Ja kun aloitin, se oli niin kivaa, että oli pakko tehdä heti valmiiksi. Niinpä pääsinkin yllättämään Danielan oikein kunnolla, kun hän sai postia reilut kaksi kuukautta ennen määräaikaa :) Danielalla on uusi blogi ja se löytyy täältä. Hän onkin sinne jo postannut mailartistani.


Mailart on tehty Zweigartin Vintage Belfast linen -kankaalle ja kirjottu Atalien käsinvärjätyillä langoilla. Minulla ei juurikaan ole primitive-malleja, joten kaikki kuva-aiheet on vähän sieltä sun täältä.Kuoren taakse kirjoin kauniin viestin ja läpän alta löytyy huopasydän, joka on roheasti villalangalla ommeltu kiinni. Näitä lankoja saan muuten Emmuliin ihan lähiaikoina!!


Jotain pientä kivaa aina on tapana mailartin sisään laittaa ja minä laitoin Danielalle Pariisin messuilta ostetun lintu oranmentti ripustimen, Sinellistä löytämäni pienen puisen lintukoristeen sekä omista varastoistani käsinvärjätyn Dragon Floss langan väriltään "Antient Oak"


Tätä oli kyllä niin ilo tehdä! Ja katsotaan sitten mitä ihanaa Daniela minulle pistelee - aikaahan hänellä on vielä pari kuukautta!

Kirsi

2 kommenttia:

 1. Hieno kuori ja ihastuttava mietelause!

  VastaaPoista
 2. Ihan,ihana,ihana !!

  -olet kyllä onnistunut ihan täydellisesti.
  Tuo malli on tosi monipuolinen ja sopii vaikka minkälaiseen viimeistelyyn.

  Terveisiä Ruka-tunturilta !

  VastaaPoista