maanantai 8. huhtikuuta 2013

Ruusukranssi, kisu ja kakku

Hei!
Viikonloppu meni hujauksessa. Ihan ensin täytyy kertoa, että kakku onnistui ihan hyvin sitten lopulta - ongelmat kun sai peiteltyä kermavaahdon alle :) Ja makuhan se on pääasia. Emma sai ihania lahjoja tietenkin ja tyttö oli niin onnellinen ja iloinen saadessaan olla päivän sankarina.


Sain pisteltyä Hellinin ruusukranssin loppuun ja tein myös yhden ruusun saksikoristetta varten. Ruusukranssi näyttää niin raikkaalta vaaleankeltaisella pellavalla! Täytyykin joskus näyttää kuvaa myös siitä ruskeasta versiosta. Minulla on siitä työn alla nukkekodin matto, jossa kuvio on isompana kuin ed. postauksessa näkyneessä tyynyssä.


Aloitin myös ison urakan eli Points de Repéren Promenaden. Alemmassa kuvassa näkee kuinka iso työstä lopulta tulee. Onneksi tässä ei kuitenkaan pistellä koko kangasta täyteen eli aika paljon jää kangasta vaan taustaksi. Alemmassa kuvassa muuten näkyy kankaan oikea värikin eli reilusti on keltainen :) Tämän työn varmaankin sitten otan mukaan ristipistoviikonloppuun. Ellen sitten päädy työstämään kummipojan nimitaulua...
Voihan nappi! Nämä kirjain-napit kyllä niin houkuttelevat kiinnittämän itsensä johonkin. No, tähän työhön ei nappia tule, kunhan mallailin... ihania ovat.


Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja pistelkäähän ahkerasti kun vielä voi! Nimittäin sitten kun alkaa puutarhakelit, niin useimmilla taitaa pistelyrintamalla hiljentyä, vai mitä? Minuun puutarhan hoitoasiat ei vaikuta. Yleensä meillä puutarhan hoito hoituu sillä tavalla, että katselen kun äitini häärää kontillaan milloin missäkin puskassa :) Ja täysin vapaaehtoisesti, silkasta tekemisen ilosta. Minä saatan nähdä ikkunasta, että äiti on pihalla touhuamassa. Hän on siis tullut meille ja mennyt suoraan pihan perälle eikä malta edes "ilmoittautua" ensin. Sitten minä vain huutelen terassilta tai parvekkeelta, että otatko kahvia :)

Kirsi

3 kommenttia:

 1. Suloisen näköinen tämä sinun uusi blogi. Tosi kauniita nuo vuodenaikapistelyt tuossa ylhäällä...
  Mitä kangasta tuo muuten on jolle pistelet kissatyötä, onko jotain Emmulissa myytävää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos :) Kyllä kangas on Emmulista. Se on 26 count pellavaa. Tykkään nykyään tehdä tyynyjä ja tauluja harvemmalle kankaalle, kun saa isomman kuvan!

   Poista
 2. Ihana tämä sinun uusi blogi, oikein herttainen : ) Ja kivasti tulevat esille nyt sinun ihanat ristipistelyt! Heh, tuo puutarhajuttu on niin totta : ) Sama se oli meillä silloin, kun asuttiin omakotitalossa, mutta eipä siellä puutarhassa muuten mitään olisi varmaan ikinä tapahtunutkaan...

  VastaaPoista