keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Lahja Eilalta!


Hei,
harvoin tulee kuvattua itseään, en tiedä olenko koskaan ennen kuvannut muutoin kuin Facebookin profiilikuvaa varten sellaisen sivukuvan. Mutta nyt oli pakko ottaa kylppärin peili avuksi ja sen kautta kuvata teille näytille miten kauniin huivin sain Eilalta.


Huivi on teetee bamboo & co -lankaa ja se on niin pehmeää! eikä kutita ollenkaan tällaista atooppista ongelmatapausta. Aivan ihana. Ja värihän nyt on oikein hyvä kuten arvaatte. Kiitos Eila ihanasta lahjasta! Niin, sain siis huivin siitä hyvästä, että lainasin Eilalle ne Derwentwterin vuodenaikamallit. Kannatti lainata :)


Sitten ihan muuta asiaa. Joku kysyi, että mikä ihmeen työpöytä minulla on, kun siinä on jotain kuviota... No, sehän on tällainen 1970-luvun Marimekko-pöytä. Eikö olekin ihana :)

Terkuin Kirsi

2 kommenttia:

 1. Tosiaan kannatti lainata malleja kun siitä hyvästä Eila muisti Sinua kauniilla huivilla !
  Ja ihan on sinun värinen tuo turkoosisi huivi :)

  Connien pistelemä mail-art on minusta hieno. Hyvin suunniteltu kokonaisuus ja hehkuvan väriset kevätkukat,ihanansti hiukan erilinen kukka-malli :)
  Sinun pistelemä marja-aiheinen kuori oli hyvä idea- kotimaiset marjathan on oikea suomalainen aarre ja aiheena pistelyyn jotenkin "kodikas " :)

  Nyt meen keittiöön kokkaamaan ja sitten
  ah- soffalle pistelemään Kielo-keijua :)

  Mulla on tosi kova rp.inspis päällä ja tekisi niin mieli aloittaa joku Sinulta synttärilahjaksi saamani kitti ,ne tuolta laatikosta koko ajan mua huhuilee ja mä käyn niitä silittelemässä ...houkutus on kyllä suuri aloittaa joku.

  -vaan pitäiskö mun sittenkin olla
  "kunnon rp.harrastaja " -
  saada näitä keskeneräisiä alta pois !!??
  Ihan oikeasti olisi kva nähdä jotain valmistakin välillä.

  -sainhan mä sentään sen päivänvarjon tehtyä ja viimeistelynkin oon aloittanut... :) :)
  Mitä oot mieltä ?! Please,mitä mä teen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija! Mullakin olisi kova into pistellä, mutta on kyllä niin paljon kaikkea muutakin. Taas vaan ihmettelen ajan puutetta... No, sellaistahan se on.
   Niin, Eilan huivi on ihana! Lainaan mielelläni malleja, jos tällaisia saa vastalahjaksi :)
   Vai kaipaat vinkkejä päivänvarjopistelyn viimeistelyyn. Minähän tein siitä muistikirjan kannet. Siitä saisi kivan rasian kannenkin ja rasiassa voisi säilyttää ystäviltä tulleita kortteja ja kirjeitä. Kyllä se sopisi tauluksikin tai sitten voisit tehdä sellaisen pyöreän tötsän eteiseen, johon saa aina tyrkätä sateenvarjot. Ja siihen ympärille ompelet nauhan jossa on tuo pistely etuosassa... siinäpä haastetta :)

   Poista