tiistai 16. huhtikuuta 2013

Surprise me -mailart USA:han perillä!Sain tänään oikein kivaa sähköpostia, nimittäin Christine ilmoitti, että viime viikolla lähettämäni Surprise me -mailart on perillä. On niin ihanaa, kun voi huokaista, sillä aina sitä vähän jännittää, kulkeeko posti perille asti vai joutuuko uudestaan tekemään. Mailarteissa on aika työ kuitenkin, kun ne huolella tekee.

Koska aiheena oli yllätys, eli lähettäjä sai valita aiheen, niin päädyin marjoihin. Ensin mietin kovastikin, että mitä ihmettä pistelen. Yritän aina etsiä niin aiheen mukaiset postimerkit kuin mahdollista ja kun näin postissa uudet marja-aiheiset merkit, aihe oli helppo valita. Päätin siis pistellä marjoja ja sehän sopii hyvin näin kesää odotellessa.Kuoren päällä on terttu punaisia viinimarjoja ja hillopurkki. Pistely on tehty Emmulin pitsireunaiselle pellavanauhalle ja kuori ommeltu mansikka-aiheisesta kankaasta. Tein niin, että ensin ompelin nauhan kankaaseen ja sitten vasta kirjekuoren muotoon.

Kuoren mukana lähteneet pikkulahjat olivat kahta eri väristä marjanauhaa sekä muutama raikas nappi.
Oli niin mukavaa taas olla mukana kansainvälisessä mailart-vaihdossa, että sormet jo syyhyää seuraavaa. Nythän olen tehnyt kaksi mailartia ihan samaan aikaan eli Pariisin matkan muisto mailart Annille ja tämä Christinen mailart. Onneksi on seuraava jo tiedossa eli me olemme Danielan kanssa sopineet mailart-vaihdosta. Hän toivoo primitive-aiheista kuorta ja minä annoin aika vapaat kädet Danielan itse valita mitä tekee minulle.

Terkuin Kirsi

1 kommentti:

  1. Voi miten upea mailart!! Mullakin alkaa kyllä nyt sormet syyhytä tuon meidän mailart kuorivaihdon kanssa... Langat laitetaan vaan ensin järjestykseen ;)

    VastaaPoista