keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Upea Primitive Mailart Danielta

Hi!
I got this absolutery beautiful Primitive mailart from Daniela. I do not even know what to say! Thank you Daniela so much!Hei,
tänään sain Danielalta postia eli meidän priva-vaihdon Primitive Mailartin. Tämä kuori on uskomattoman kaunis! Ja kaikki on tuttuun tapaan ihan viimeisen päälle, niin pistot kuin materiaalitkin. Tykkään myös aiheesta kovasti, riikinkukot ovat kauniita.


Daniela on itse värjännyt pistelykankaan ja ruskean langan, jonka sain hänen taidokkaasti tekemässään thread-keeperissä. Danielalla on sellainen vekotin, jolla pystyy noita eyelettejä (en tiedä mitä ovat suomeksi?) kiinnittämään ja varsin näppärältä tuo laite tuntuu. Nämäkin thread-keeperin eyeletit on niin siististi laitettu, ettei voi uskoakaan.


Kiitos Daniela tästä vaihdosta, joka oli erittäin mieluinen minulle - niin tehdä kuin saada! Tämä kuori on aarteeni :)
Kirsi

7 kommenttia:

 1. No on kyllä taas niin ihana vaihto kuin vain Daniela tehdä voi! Hänellä on niin upeita ideoita ja noita monipuolisia kädentaitoja. Teillä oli tosi hieno vaihto!
  (Muuten, se laite, millä niitä niittejä saa kiinni. Mulla ainakin on semmoinen kuin The Big Bite Crop-a-Dile II. Askartelukaupoista löytyy :).)

  VastaaPoista
 2. I am so glad you like my envelope. I had a lot of fun stitching it. Thank you so much for this great exchange. I also love the mailart I received from you.

  VastaaPoista
 3. Onpa todella kauniita, sekä kuori että langanpidike. Ihanat värit... en uskalla edes ajatella miten tuollaiset saisi - siististi - viimeisteltyä. Täytyy vain ihailla toisten taitoja! Niin ja ihanaa äitienpäivää. :)

  VastaaPoista
 4. Tuo langanpidike on ihan huikea! Tosi kaunis. Ja kaunis on kirjekuorikin - ihana vaihto teillä!

  VastaaPoista
 5. Wau, todella upea kuori ja langanpidike!!! Ja voi kuinka hienosti viimeistelty.

  VastaaPoista