perjantai 24. toukokuuta 2013

Kolme taulua kehystetty: Vuodenajat, Mini Banania ja Punahilkka


Heippa!
Kävin tänään viemässä kummipojan syntymätaulun kehystettäväksi ja samalla sain mukaani valmiit työt. Vuodenaikataulua olenkin jo malttamattomana odottanut ja nyt odotukseni palkittiin! Kehystys on upea ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen!

On vaikea kuvata tauluja, joissa on lasi. Yritin ottaa kuvan vähän ylhäältä päin, ettei tulisi heijastumia. Ehkäpä siitä nyt näkee edes vähän kuinka hieno taulu luonnossa on!


Tässä kehystä lähikuvassa. Tämä vähän puunrunkoa muistuttava kehys sopii hyvin luontoaiheiseen vuodenaikatyöhön.Tämän Mini Banania-kitin pistelin Emmulille mallityöksi ja koska työ ei vaatinut kuin hyvin yksinkertaiset mustat raamit, tein kehystyksen itse. Hain Tiimarista edullisen valokuvakehyksen ja laitoin työn siihen - hyvä tuli. Tätä oli kiva pistellä ja niin herkullinen väriltään. Tykkään myös ideasta, että alkuperäinen kuva on ollut joskus mainosjuliste.Siirrytäänpä seuraavaksi satujen maailmaan - sillä satuahan tässä kuvassa riittää, kun Punahilkan takaa tilannetta seurailee iso jääkarhu :) Jääkarhu on Marimekon Nanuk-kangas, joka on meillä pingotettu seinälle.

Punahilkka ja susi -taulu sai yksinkertaiset raamit. Tämä on Mia Ahon Emmulille pistelemä mallityö Sajoun Punahilkka-mallista. Lopputulos on tyylikäs, tykkään kovasti punaisen ja valkoisen yhdistelmästä!
Näin on taas muutama työ saatu valmiiksi ja esille, ja sehän tuntuu aina mukavalta. Huomenna pääsenkin katsomaan uusinta sukumme jäsentä, sillä mieheni siskon perheeseen syntyi meidän reissun aikana poikavauva, uusi serkku lapsillemme :) Eli oikein mukava viikonloppu on tulossa ja sitä samaa toivotan teille muillekin!

Kirsi

5 kommenttia:

 1. Voi että tuli hyvännäköinen taulu, tuo auttaa nyt sitten minuakin valitsemaan kehystä, jahka vien omani kehystykseen. Oikein hyvin sopii tuo puunrunkokuvio aiheeseen!
  Punahilkka on myös tosi onnistuneesti kehystetty!!! Ja banaanipojallekin olet osannut niin passelit raamit laittaa:)

  VastaaPoista
 2. Tuosta vuodenaikataulusta tuli kyllä aivan mahtava. Kiva idea käyttää noita nappeja!

  VastaaPoista
 3. Oi oi miten kivoja uusia tauluja! Ihanat vuodenajat ja banania on niin hauska. Punahilkka on myös ihan tositosi kiva.

  VastaaPoista
 4. Banania on tosi kiva! Kaikki aivan ihania.

  VastaaPoista
 5. Upeita töitä kehyksissä! You can stitch!

  VastaaPoista