sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Vielä ehti valmistua muutama joulukuusenkoriste tämän vuoden puolella!

Jos tavoitteena on kuusi tupaten täynnä kirjottuja joulukuusenkoristeita, niin niitähän pitää tehdä kesät talvet. Perinteenä on ollut, että aina joululomalla pistelen muutaman uuden ja kesällä teen myös pari. Viime kesänä tein peräti kolme! Pari päivää sitten pistelin tuon pukin, eilen enkelitytön ja tänään viimeistelin ne ja asettelin kuuseen roikkumaan.Joulupukki ja enkeli ovat kirjasta Merry Christmas: Noël traditionnel à broder au point de croix.


Viimeistelin myös nämä kaksi kaunista sydäntä kuusenkoristeiksi. Nämä eivät ole minun kirjomia, vaan Katrin. Sydämet oli kirjontakangastilkuilla mallina Sajoun Tonkin thread-langasta, mutta nyt kun en malleja enää tarvitse, tein niistä kuusenkoristeet. Ihanat on ja niin kauniisti Katri on ne kirjonut. Tonkin thread-lankahan on sellaista, jossa on mukana vähän kimalletta. Sydämet siis vähän kimaltelevat, mutta kuvassa se ei niinkään näy.


Ja tietysti toisen perinteen mukaan, alkaa minulla jo vilistä päässä ideoita ensi joulun vaihtoihin! Outin aiheenkin jo tiedän ja suurin piirtein säännöt, joilla Maijan ja Marin kanssa teemme adventtikalenterin. Niin kivaa :)

Kirsi

2 kommenttia:

  1. Kauniita koristeita. Meillä on kuusi pullollaan, mutta se kyllä on sitten ihan tyhjä, kunhan lapset vievät omat koristeensa aikanaan omiin kuusiinsa... =) Itselle ei tule enää tehtyä koristeita, kun nuo lasten koristeet ja muut ystäville menevät koristeet vievät jo niin paljon aikaa.

    VastaaPoista
  2. Suloisia joulukoristeita, kyllä kannattaa ihan ympäri vuoden niitä pistellä. Enkelin taidan minkin pistellä omaan kuuseeni, ihanan värinen.

    VastaaPoista