torstai 25. joulukuuta 2014

Miljoonalaatikoiden salaisuudet


Meillä on Outin kanssa ollut jokavuotinen jouluvaihto miljoonalaatikko-nimellä. Se tarkoittaa, että meillä on samankokoiset laatikot, jotka täytetään lahjan saajan toiveteeman mukaisilla tarvikkeilla. Tänä vuonna meillä oli sama teema; kirjat ja kirjasto. Tämä näin alkuinformaatioksi, vaan sitten alkaakin tulla huikaisevia kuvia.

Minun on lähes mahdotonta ottaa kuvia ilman, että Aslan ja Batu haluavat osallistua. Kuvissa voi siis esiintyä kissan häntää, pehvaa tms. :) :)


Outin minulle kokoama laatikollinen kirjat ja kirjasto-teemaa oli aivan huippu, tietenkin!  Sain upeita kirja-aiheisia kankaita, kirjanmerkkikitin, kirjanmerkin, sakset, joulukoristekitin...


En tiedä mistä Outi kankaita löytää, mutta ne on kaikki niin ihania!! Ja siis sellaisia, että en ole nähnytkään...

Ja tietysti paketissa oli kauniita pistelykankaita- ja lankoja...


Kirjanmerkkejä, postikortteja, pitsinauhaa, pitsisomisteita... oi, oi.

Hauskoja kirjoja (tuota tähtiparit-kirjaa luinkin jo yöllä, aikas hauska! Siellä kerrotaan elokuvien rakastavaisista, mitä kameran takana on tapahtunut)...

Kirjojen kantamiseen kirjakaupasta tai kirjastosta sain tukevan kassin! Lisämausteena kuvassa Aslanin häntä :)

Nappeja, koristeita, mielenkiintoisia kangaskääröjä...

joista paljastui lisää upeita kankaita. Huokaus. Näistä täytyy kyllä suunnitella vaikkapa tilkkutyynyjä meidän kirjastohuoneeseen.

Dimensionin kitti, jossa on mukana kuvallinen paspis ja kehys sekä hauska ristipistomalli Shakespearen lausahduksella. Pieni tyylikäs kisupistely ja nätti kortti. Ja kuvassa Batun pehva :)


Ja Outin muut pistelyt. Mitähän sitä sanoisi. Tämä pikkutyyny on todella todella hieno kokonaisuus. Värimaailma, viimeistelytyyli, kaunista! Olen ihan rakastunut tähän kirjaa lukevaan ukkeliin :)


Entäpä tämä taulu, jossa pieni tyttö lukee kirjaa (varmaan minä pienenä, olin aina nenä kiinni kirjoissa!) ja taulussa on pöllökin ja siilikin, mun lempparit. Niin nätti taulu ja tykkään kun on paljon värejä!

Outille siis lausun suurkiitokset jälleen tästä lahjasta. Miljoonalaatikko on aina parhaita asioita joulussani!


Mitäpä minä annoin Outille... Katsotaanpa kuvat.

Kankaita myöskin kirjoilla tai teksteillä...Kirjotakankaita...

ja vähän pientä kivaa (napit ovat kookosta).

Pieniä viimeistelykankaita, poronauhaa ja jouluinen "postimerkki"tarralajitelma vanhan ajan jouluisilla kuvilla.

Pisteltävä kirjanmerkkipohja ja Sherlok Holmes -kirjakitti nukkekotiin.

Keräilijän ideapankki-kirja, jossa on paljon kivoja ohjeita ja vinkkejä taitavalle tekijälle. Outihan on todella taitava askartelija, joten uskon, että hän voi toteuttaa tästä kirjasta ihan minkä vain projektin!

Ristipistomallikirjanen ja malleja... Joan Elliotin kirjassa on korttimalleja, siis myös tekstiä, joka tietysti liittyy kirjoihin.

Ja tämän mallin yhteys aiheeseemme on sadut, hirviötarinat ehkä ja tietysti teksti. Tämä on ihana malli ja aion kyllä joskus ostaa itsellenikin!

Take time to read -malli.

Alphabet dolls, kirjoja ei olisi ilman aabeeceetä :)

Ja oli minun paketissa Outille yksi romaanikin, P.G. Wodehousen Neitokainen ahdingossa :)


Pistellyt lahjani olivat

tietenkin kirjastokasssi, jotta Outi voi taas hakea lisää luettavaa kirjastosta :) Pistelin kirjoihin liittyviä sanoja sikin sokin ja ompelin kirja-aiheisen kankaan kanssa yhteen. Tuli ihan kiva kokonaisuus.


Kirjaa lukeva enkeli.


Joulukoriste, ei ehkä mitenkään kirja-teemaa, heh.


Ostin Outille kirjan "Elämäni kirjat", jonka päälle pistelin kirja-aiheisen kuvan ja viimeistelin kirjaan kansiksi. Tähän kirjaan voi täyttää omia kirjamuistojaan, lempikirjojaan ja siellä on jopa paikka johon voi itselleen kirjoittaa muistiin kenelle on kirjan lainannut ja koska. Erittäin näppärä kirja. Tämä on myös sellainen, jonka taidan itsellenikin hankkia.
Sellainen siis oli minun lahjani Outille. Toivon tietysti kovasti, että hän löysi laatikosta mieleisiä juttuja!

Mukavaa Joulun aikaa edelleen,
Kirsi

3 kommenttia:

  1. No ihania kankaita olit sinäkin löytänyt ja sellaisia, että minä en ainakaan ole eläissäni nähnytkään =D. Ihanat vaihdot ja tuo ompelemasi kirjastokassi ihan huippuhieno!

    VastaaPoista
  2. Olen lähes sanaton.... aivan mahtavia ideoita ja tavaroita olette miljoonalaatikoihin löytäneet. Uskomattoman hienoja kankaitakin!

    VastaaPoista
  3. Vaikka meidän adventtilahjat oli ihan huikeita, niin kyllä olen nyt Ullan tavoin ihan sanaton tuosta noista sinun ja Outin kirjallisuuslaatikoista!! Mistä te olette löytäneet noin ihania tavaroita sinne, siis niin ihania! Ja nuo pistelyt, en ehkä kestä :). Kirjat on ihana teema :)

    VastaaPoista