sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Batu-Räpellys

Rakas suloinen Batu, Patukka, Baitulis, Räpellys, Hyppyvara, Juustonaksu... niinpä, rakkaalla kisulla on monta nimeä!

Tässä Batu uinuu ja haaveilee varmaankin Joulupukin mahdollisista tuomisista, oliskohan lihaa vai hiiruleluja?


Piiiiitkä kisuli :) Minä istun keinutuolissa, jalat rahilla ja villainen viltti jalkojen päällä. Siinä on Patukan ihana kölliä!


Batun lempinimi Räpellys tulee siitä, että se räpeltää ihan kaiken! Voitte uskoa, että esim. joululahjojen paketoiminen on lähes mahdoton tehtävä, sillä tokihan Aslankin liittyy Räpeltäjät ry:n touhuihin heti kun vain oiva tilaisuus koittaa!

Tässä taannoin otin kuvia tekemistäni joululahjoista ja voi jessus se olikin projekti. Käytin havuköynnöstä kuvausrekvisiittana ja voitte arvata miten sille kävi!

Valoa saadakseni nostin kaihtimet ylös ja ei aikaakaan kun Räpellys oli räpeltänyt itsensä kaihtimen naruun! Siinä se sitten nöyränä poikana nökötti, että mami pelastaa. Kyllä mua nauratti! Naruthan ovat ikkunan sisällä eivätkä näkyvillä, muutoin kuin kahtimia nostettaessa eli kisut eivät yksin pääse naruihin koskaan käsiksi. Ei ole siis mitään vaaraa kuristumisesta tms.


Aslan ja Batu ovat ihana parivaljakko. Varsinkin Aslan nuolee Batun ihan päästä tassuihin ja hoitaa pikku-veikkaa. Ne nukkuvat vierekkäin kisukääröinä. Ne juoksevat kilpaa, ne riehuvat ja painivat. Onnellisia kissoja :) Ja jos itsellä on huono päivä, niin seuraamalla näiden kahden veitikan touhuja, tulee heti paremalle tuulelle ja kiirekin häviää.

Batu on sellainen joka asian tarkkaan seuraava kisu. Mitä vain täällä tehdään, se istua nököttää vieressä ja katsoo silmä tarkkana (ellei tekeminen sitten sisällä jotain mielenkiintoisia tarvikkeita, jolloin tekemiseen pitää ehdottomasti osallistua!).

Kun Aslan ulkoilee, Batu huutelee täällä sisällä ja kurkkii ikkunasta, että missä isoveikka on. Eilen aamulla Miska lähti Aslanin kanssa ulos, kun minä olin vielä sängyssä. Aikansa Batu haahuili alakerrassa, mutta tuli sitten ylös tarkistamaan onko mami sisällä. Ja voi että sitä hellyydenkaipuuta. Pikkuinen Juustonaksu ei tiennyt miten päin se olisi ollut. Polki ja puski, kehräsi ja maukui. Siinä me sitten vietettiin hellitellen koko se aika kun Aslan ulkoili.

Juustonaksu nimi tulee muuten siitä, että Batu tuoksuu päästä ja kaulasta ihan juustonaksuilta. Oikeasti! Ja Aslan tuoksuu hunajalta samoista kohtaa. Hassu juttu, eikös!


Tässä ihan tuore kuva Batusta. Tällä kertaa veljekset eivät nukkuneet kaksin. Aslan oli alhaalla keinutuolissa ja lähdin etsimään Batua. Se ei ollut lempipaikassaan minun vaatekaapissa vaan tällä kertaa se oli päätynyt nukkumaan Aaron huoneeseen rahin päälle.


Patukka tietää, että sielläkin saa aina silitystä :)

Kirsi

4 kommenttia:

 1. Ihanat kissakaverukset!

  VastaaPoista
 2. Piti ihan stalkata täällä noita kissojasi. Minkä rotuinen Batu on? Todella kaunis kissa pilkkuineen. Vaikka on Aslankin oikein söpö, karkin värinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, Batu on rodultaan ocicat ja Aslan on siperian kissa. Ihania ihania rotuja molemmat!!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista