maanantai 22. joulukuuta 2014

Neljäs ja viimeinen adventti tältä vuodelta toi kauniit adventtilahjat

Hei,
näin olemme jälleen kalenterin loppumetreillä, vielä on aaton lahja avaamatta. On olleet niin ihanat kalenterivaihdot, että ihan haikeaksi vetää niiltäkin osin. Sunnuntaiaamuna minulla oli kaveri auttamassa kääreiden kanssa, tietenkin Batu-Räpellys :)

Marilta sain ihastuttavan lammasaiheisen kankaan, siis tosi ihana, sekä lambswool 28 count pellavaa. Kiitos näistä suloisista ihanuuksista Mari!

Ja paketin päällä oli tämä kaunis yhden yli pistelty pakettikortti (tämä päätyy joulukuuseen). Pistely on kiinnitetty puisen tagiin, jonka Mari osti kesällä meillä vieraillessaan Iittalan lasimäeltä Soilen käsityöpuodista (kävimme siellä hömpöttelemässä, ihana muisto siis tuosta päivästä).

Maijalta sain upea pisteltävän projektipussukan pistelyohjeineen, just broderie-aiheeseen sopiva värimaailma ja aihe. Ja vielä yhden kauniin aiheen mukaisen pistelynkin sain, Maija on tosiaan innostunut tästä aiheesta, heh. Tämäkin on tosi nätti ja täydentää sarjan! Maija muisti minua myös punaisella Iittalan tuikulla, voi että! Kiitos kiitos Maija kaikista!

Tässä vielä taustapuoli pistelystä, tuo kangas on niin kaunis!Maija sai minulta Fast Christmas Cards -mallikirjasen sekä Mill Hillin söpön kitin, jossa pieni kisupentu kurkkaa joululahjasta.


Mari sai minulta vuodenaikateemaan täydellisesti sopivan kirjan - se on täynnä eri vuodenaikaan liittyviä pistelymalleja (kirjan löysin Ebaysta ja se tuli jostakin päin Englantia). Mukaan kääräisin vielä kauniin mistelikankaan.


Kiva kun kävit blogissani ihailemassa meidän kalenterivaihtoja. Tule vielä aaton jälkeen kurkkaamaan mitä aaton paketit sisälsivät. Oikein ihanaa Joulun aikaa toivottaa
Kirsi

2 kommenttia:

  1. Silityksiä suloiselle kaksikolle. Mulla on kissoja omissakin pistelyissä. Yks mun tuttu on kahen poikababyn äiti, ja mä oon ehtiny tehä sille nuoremmalle babylle jo oman lahjan, mutta nyt pitää sitten iskeä isoveljen lahjan kimppuun oikein olan takaa.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista