maanantai 15. joulukuuta 2014

Kolmas hemmottelu-adventti

Kyllä minua nyt hemmotellaan! Niin ihanat 3. adventin kalenterilahjat sain Marilta ja Maijalta! Mutta tällä kertaa esittely meneekin näin päin, mitäs Maija löysikään 3. adventin paketistaan? Sieltä putkahti Lizzie Katen kitti sekä suloinen pikkuinen viimeistelykangassetti, jonka löysin - yllätys, yllätys - nukkekotimessuilta! 


Marin 3. adventin kalenterilahjassa oli syntymäpäiväkalenteri, johon keräsin ilmaismalleja, mutta jätin joitakin kuukausia tyhjäksi. Mari voi niihin lisätä mieleisiään malleja. Jätin tyhjäksi myös kansilehden, sillä ajattelin, että Mari voi koristella synttärikalenterin vaikkapa jollakin pistelyllä. Ensimmäinen adventtilahja oli kevät, toinen oli kesä ja nyt oli syksyn vuoro. Vuodenaikoihin liittyen löysin Etsystä upean kuukausi-teemaisen kankaan.

Tässä kuvia kalenterin sisäsivuilta. Ylimpänä aina pistelymalli ja alla kuukauden päivät, johon voi kirjata ystävien syntymäpäivät. Helmikuulla on tietysti jo yksi merkintä valmiina, heh.

Tässä vielä kuva kuukausi-kankaasta.



Minun saamat adventti-ihanuudet

Toiveteemani "sampler" mukaan Mari oli käärinyt pakettiin peräti kaksi kaunista ja mieleistä sampleria; Fouroaks Designsin Rhapsody in blue ja Rosewood Manorin Nostalgia Iv. Niin ihania! Kiitos Mari!


Maijan kääreistä löysin ihanan lehden Sampler&antique Needlework sekä kirjan My Name Is Lidya. Kirjan inspiraationa on ollut nuoren Lidyan kirjontatyö ja kirjassa on useita sen tiimoilta syntyneitä samplereita. Aivan ihana!! Lisäksi sain käsinvärjättyjä kauniita lankoja ja puisen sydämen johon taidan kirjoa jotain... ja vielä, vaikka kuvassa ei näy, sain paketillisen Sinistä (enkä ole kaikkia vielä syönyt:) Kiitos Maija!


Olen niin onnellinen saamistani adventtilahjoista ja esim. tämän päiväisten kanssa menee vielä iltaisin sängyssä monta hetkeä, kun luen niitä läpi. Vielä on 4. adventti tulossa ja aaton lahjat. Ah onnea, ah iloa. Mukavaa Joulun valmisteluaikaa kaikille,
Kirsi

3 kommenttia:

  1. Onpas tosiaan taas ihanuuksia puolin jos toisinkin! - Tuo sinun sampler-teemasi on erityisen kiva.

    VastaaPoista
  2. Voi ihanuuksia! Ompas erityisen kiva tuo synttärikalenteri!!!

    VastaaPoista
  3. Ihana kalenteri minulle, en ehkä kestä kun tämäkin taas on niin hyvä idea :). Ihan huippu! Kiitos kun kuvasti kaikki kalenterisivut, linkitän tänne sitten huomenna, kun postaan oman versioni :).
    Kiva kun olet tykännyt samplereista, sehän on aina tuurista kiinni, että osuuko salainen malli just omaan makuun.
    Mutta siis, jälleen kerran ihana adventtikalenteri meillä :)

    VastaaPoista