lauantai 31. elokuuta 2013

Mutta missä on Victoria? * Where is my sweet Victoria?

My sweet Victoria was lost, I just did not know where she is. But she was only 50 cm away from me, in the basket I just got from an Sheep exchage :)


Hei!
Ihmettelin aiemmin päivällä, että mihin pieni kultani on hävinnyt. En huhuillut, kävin vain läpi paikkoja missä se yleensä nukkuu. Sitten istahdin tähän työpöydän ääreen. Eilalta lammasvaihdossa saamani kori on tuossa pöydän reunalla, ehkä n. 50 cm päässä. Yhtäkkiä korista nousi käpälä ja toinen, sitten korvat ja kohta näkyi jo silmät ja pieni nenu :) Täällä, täällä minä olen, Victoria viestitti. Ehdin kamerankin ottaa esille ja sain napatuksi muutama kuvan korin vallanneesta tassuttajasta.Niin se Victoria sitten valtasi tämän korin. Emma sen sijaan oli eilen laittanut Eilan kutomat sukat jalkaansa ja aneli niitä taas itselleen. Edelleen pysyin kovana, että ei, ne on äidin sukat, äidin lahja. Kun ei tyttö enää muuta keksinyt, hän sanoi "Nää sukat sopii paremmin mun, kuin sun hiusten väriin!". Että silleen. Minun täytynee äkkiä käydä värjäyttämässä hiuksiani vähän tuonne ruskeaan päin, että sopii sukat sitten paremmin minullekin :)

Kirsi

4 kommenttia:

  1. Ihana juttu:)
    Kävimme tänään siskoni luona kylässä, jossa oli viisi 8 vkn ikäistä suloista kissanpentua emoineen. Aivan ihastuttava sisarussarja, väriskaala oli oranssi-valkoinen-harmaa-puuteri eri sekoituksina:)
    Voin kyllä neuloa Emmallekin sukat, jos vaan jaksaa niitä odottaa, lokakuun puolivälissä menen taas Tallinnaan ja ostan sukkalankoja:)

    VastaaPoista