maanantai 23. syyskuuta 2013

Kimppalahja "äitiyspakkaus" vauvalle * A gift to a baby

Hi!
We made a baby gift for our stithing friend Anni. She had her first baby 4 weeks ago. There were 13 stitchers along and we stitched teddies from the book "Ours, broderie traditionelle et au point de croix".

The second picture is a stitching quilt to a bag which we made to Mia. It was an African themed bag. This woman with drumm is my piece, Ressu sewed the beautiful bag (unfortunately I do not have a picture of the bag).Hei!
Anni sai vauvan kuukausi sitten ja kun vauvauutiset kuulimme, jo keväällä kokosin porukkaa salaiseen pistelyprojektiin. Kirjoimme nalleja kirjasta "Ours, broderie traditionelle et au point de croix". Nallepaloista kokosin pussilakanan (mitoitettu äitiyspakkauksesssa tulleeseen peittoon), leikkikuution ja kassin. Ressu ompeli yhden nallepalan ruokalapuksi.

Tässä ihastuttavassa "äitiyspakkauksessa" olivat mukana minun lisäkseni Ressu, Mia, Virpi R., Daniela, Mari, Katri, Outi, Niina, Marjo, Tarja, Jaana ja Sari N. Moni muukin olisi halunnut olla, mutta tähän minun ajattelemaani settiin en nyt sitten enempää paloja ottanut. Oli kiva tämä salainen projektimme :) Ja vauva tykkäsi näistä myös kovasti, ihan varmasti! Samoin äitinsä ja isänsä. Onnellista vauvaperheen elämää Annille, Rikulle ja Hugolle!Toinen kimppalahja jossa olin mukana, oli Mialle tehty Afrikka-aiheinen kassi. Tässä on minun palani siihen. Ressu ompeli kassin ja lopputulos oli todella hieno (minulla vaan ei ole kassista kuvaa). Mia oli iloinen lahjastaan!


Terkuin Kirsi

3 kommenttia:

  1. Kiitos rakkaat! <3 Mahtava lahja, poitsu on ihmetellyt varsinkin tuota numerokuutiota ja sen värikkäitä pistelyjä! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana vauvasetti! Oli kiva olla mukana tässäkin projektissa :)

    VastaaPoista