torstai 29. elokuuta 2013

Lammasvaihto Bääääää * Sheep exchange Baaaaaaa

Meillä oli Eilan kanssa privavaihto lammasteemalla. Sovimme, että yksi lammaspistely ja yksi lisuke, lampaisiin liityvä myös.

Eilen sain Eilan paketin eikä oikein sanoja tullut, kun paketin avasin. Taisin hokea vaan, että "ei ei ei" ja niin me Emman kanssa sitten ihastelimme uskomattoman hienoa koria, jonka Eila on myös virkannut itse, sekä upeita villasukkia, jotka ovat polvisukkapituutta. Korissa on kaunis LHN:n A sheep in the meadow -pistely. Kori on kaunis! Tumman ruskea väri on minulle erittäin mieleinen (muutama vuosi sitten vaatekaappinikin sisälsi vain tumman ruskeita ja sinisiä vaatteita, sittemmin olen yrittänyt väriskaalaa kehittää myös värikkäisiin vaatteisiin :)

Kiitos Eila kauniista käsitöistä, jotka minulle teit tähän vaihtoon!


Eilan kutomat villasukat ovat lampaanvillaa ja niin upeat!Ja mitäs Eila sitten sai minulta: mallilaatikon, johon kirjoin LHN:n Wool Needlebook and scissor fob -mallia muokaten, sillä halusin rasiaan sanan "charts" sekä mustan lampaan. Idea mustasta lampaasta tuli jekkupäällä ollessani ja mustan lampaan lisäsin napin muodossa myös projektipussukkaan. Muutoin väreissä noudatin Eilan toiveita eli valkoista, harmaata ja vihreää. Ihanat värit kyllä ja oikein hyvin sointuvat yhteen näissä kahdessa tekemässäni työssä.

Tässä vaihdossa kävi kaksi yhteensattumaa Eilan kanssa; molemmat valitsivat LHN:n mallin ja molemmat tekivät myös lisukkeen itse.

Vaihdon lisukkeeksi kirjoin yksiväriset lampaat pieneksi projektipussukaksi


Sisäpuolella myös lampaita :)"Bääääää" huhuilevat lampaat laitumella tässä äitini, jo vuonna 1996 maalaamassa taulussa. Tähän kauniiseen kuvaan on hyvä lopettaa tämä postaus ja toivottelen kaikille mukavaa päivän jatkoa, t. Kirsi

9 kommenttia:

 1. Tulin heti kattomaan ko vihjasit tuol naamakirjan puolel. Oikein ihana tuo äitisi tekemä taulu, mut ton rojektipussukan ko näin sisäpuolelt ni pääs ihan huudahdus, voi jee se on upea! Mie kovast tykkäisin kans kommenteist mut niit ei juur miun blokis nää, ei osaa vissiin.. no siihe on tyytyminen. Mukavia pistoilupäiviä siulle! Enna toivottaa

  VastaaPoista
 2. Bäää!! Hienoja molemmin puolin.

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania käsitöitä!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että vaihdostamme tuli molemmille niin osuva:)
  Chartboksissa on minulla nyt neulavihkot, se on kuin tehty niille, täytyy laittaa sinne myös kivoja malleja säilytykseen.
  Lammastaulu on nätti, teillä taitaa olla koko sinun perhe taitava käsistään!

  VastaaPoista
 5. Todellakin ihan täydellinen vaihto, niin ihania lampaita ja käsitöitä! Ihanat villasukat, kauniin väriset ja ihana kori jossa ihana malli :). Sinun tekemäsi tottakai myös ihan huippu-ihania. Ihailen myös miten nopsaan tämän vaihdon toteutitte :)

  VastaaPoista
 6. Ihana vaihto! Kävin jo Eilan blogissa ihastelemassa.

  VastaaPoista
 7. Molemmilla tosiaan ihastuttavat pistelyt ja niin loppuu saakka ajatellut viimeistelyt-kyllä te olettekin taitavia !

  Huikean pitkävartiset villasukat -oikein vilukissan unelmat ja Kirsin projektipussukat on aina upeita

  VastaaPoista
 8. oih, onpas kauniit. Molemmat vaihdot. Hyvinkin bÄÄÄÄÄÄ!!!!

  VastaaPoista
 9. Kertakaikkisen ihana vaihto teillä. Upeat paketit.

  VastaaPoista