perjantai 16. elokuuta 2013

Kaksi flatfold-viimeistelyä, elämäni ensimmäiset * Two flatfold finishes, my first ones ever

Hi!
We had a finishing SAL in our Finnish Facebook group. The idea was to finish a flatfold. I had never done one before and now I did two. The other one is quite small :)



Heippa!
Osallistuin Facebook-ryhmän viimeistely SAL:iin jossa tavoitteena oli viimeistellä jokin pistelty työ vaikkapa flatfoldiksi. En ole moista koskaan tehnyt, mutta tänään tein kaksi. Petteri Kaniini on kylläkin aika pieni :) mutta eihän mittakaavasta kukaan ollutkaan ohjeita antanut...



Toinen flatfoldiksi viimeistelemäni työ on vuosia jo valmiina ollut Lizzie Katen Hop Squared, joka siis lopulta sai viimeistelyn. Kovasti mietin tuota reunan kaunistamista, kun ei oikein mikään nauha natsannut. Sitten muistin, että mullahan on kauppa aika lähellä (hidas hämäläinen) ja tuo Emmulin viskoosinyöri sopii erittäin hyvin pupujen ja porkkanoiden väritykseen. Nuppineulat löysinkin omista varastoistani.



Työnjohtajani ei oikein jaksanut vauhdissa mukana, mutta eikös pomoilla olekin lupa ottaa rennosti sillä välin kun työläiset raataa. Tää pomo on ainakin kuin ellun kana, selällään kaikki tassut kohti taivasta ja sikeässä unessa... ja mun piti mennä iltapalalle!



2 kommenttia:

  1. Tuo Petteri-flatfold on kyllä ylisuloinen. Tosi nätti tuo toinenkin flatfold ja Victoria on söpö :)

    VastaaPoista