torstai 26. joulukuuta 2013

Miljoonalaatikon salaisuudet paljastuivat 24.12.

Hei,
meillä oli Outin kanssa taas miljoonalaatikkovaihto. Eli paketti avataan 24. päivä joululahjana ja se on ahdettu täyteen aiheen mukaista tarviketta muutamin pistelylahjoin höystettyänä. Tänä vuonna meillä oli toiveteematkin; minulla Raymond Briggsin lumiukko ja Outilla kauris ja muutkin metsän eläimet.

Vaihtomme oli jälleen puolin ja toisin oikein onnistunut, tuntuu että molemmat tykkäsivät oikein kovasti mitä toinen oli keksinyt pakettiin laittaa! Ja kun katsotte kuvia lahjoista, joita Outilta sain, voitte uskoa, että minä olen onnellinen ja tyytyväinen :) Sain niin upeat joulukalenterit Maijalta ja Marilta ja sitten vielä tämä miljoonalaatikko päälle!

Aloitetaanpa pistelyistä. Outi oli tehnyt minulle ihanan tyynyn, jossa lumiukko ja poika juhlivat ilmapallojen keskellä. Ihana, ihana. Tämä ihana-sanahan ei kulu koskaan vaikka joudun sitä paljon käyttämään, eihän!Lumiukko-rasia jonka sisältä paljastui vielä Outin neuloma  lumiukko. Ideakin on Outin oma ja tämä on kyllä ihan näköinen, vai mitä?Nätti kynä"purkki", jossa lumiukot kiertävät käsi kädessä :) Ja upea vihko, jonka kannen Outi on tehnyt. Myös lumiukko-rasian reunat on kauniisti työstetty (Outi varmaan blogissaan sitten kertoo, että miten...)Yleiskuvaa miljoonalaatikon sisällöstä (klikkaa kuva isommaksi); on kangasta, pisteltävä pyyhe, askartelujuttuja, tilkkutyökirja yms. yms. kivaa.Ja vielä lähikuva herkullisista ristipistokiteistä! Onpa kiva, kun sain myös aiheen mukaista pisteltävää! Kuvassa on myös kaunis kirja, jonka mukana tuli tunnusmusiikki-cd.Kiitos Outille jälleen kerran ihastuttavasta vaihdosta!!

Ja seuraavaksi kuvia minun Outille kokoamasta miljoonalaatikosta metsän eläimet -teemalla.

Tässä ensin yleiskuva (klikkaa kuva isommaksi); käsinvärjättyjä lankoja, koristeita, korupohjia, kirjontakangasta, Sajoun hiirimatto, Sajoun Retors du Nord-lankalaatikko, kirja, kettu-koru yms. Alemmissa kuvissa näkyvät ristipistomallit ja -lehdet.Pistellyt lahjani Outille olivat:

Kauris-pussukka, pistelty kuviolliselle pellavalle Tonkin thread-kimallelangalla.Kettu-koriste (Prairie Schoolerin mallista). Alla näkyy myös metsäneläimet-aiheinen kangas, joka laatikossa oli mukana.Neulavihko (myös Prairie Schooler-malli), kuva edestä ja takaa.
Ihan pakko oli tehdä geisha-koristekin, vaikka tämä ei metsän eläin olekaan, mutta Outin yksi lempiaihe. Sain työstä jouluisen, kun pistelin punaiselle pellavalle ja kiinnitin joulutähtinapin ja kulkuset kilkattamaan.Tällaista siis tällä kertaa! Meilläkin on jo selvät sävelet ensi vuoden miljoonalaatikkoon, vähän haastavampi aihe kuin tänä vuonna, mutta se on vain hyvä, että saa suunnitella ja tutkia aihetta :)

Oikein mukavaa päivän jatkoa,
Kirsi

4 kommenttia:

 1. Niin ihanat teemat teillä ja niin ihanat pistelyt ja kaikki lahjat! Siis vau!

  VastaaPoista
 2. Kiitokset sinulle tätäkin kautta: oli kyllä upeaa alkaa "purkaa" laatikkoa - ja toki kokosin sen taas monta kertaa, että sain taas purkaa... Olet niin kekseliäs, taitava ja huolellinen näissä vaihdoissa, että mitenkähän sitä taas malttaa ensi jouluun varrota :D

  VastaaPoista
 3. Voi miten mielettömän ihanat sisällöt molempien miljoonalattikoissa! Ihankateellisena täällä ihastelen :-)

  VastaaPoista
 4. Niin paljon kauniita ja ihastuttavia joulunajan käsitöitä täällä näytillä, että ihan sitä lukiessakin hengästyy. Voin vain kuvitella miten hengästynyt sinä oletkaan ollut avaessasi noita ihanuuksia. Lähettämäsi lahjat ovat tuttuun tyylisi kaikki niin ajatuksella koottuja ja upeita kokonaisuuksia, että lahjotut ovat varmasti ikionnellisia lahjoistasi.
  Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta 2014 sinulle!

  VastaaPoista