sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulun ajan jännitystä joka aamu eli ihanat joulukalenterilahjani!

Heips!
Ihanaa Joulun alusaikaa kaikille! Minäkin olen täällä jo 2x8 joulukalenteripakettia avannut, vaikka en olekaan päässyt blogiin kuvia laittamaan. Syinä ovat olleet kiireet ja se, että poikamme lainasi kameraamme. Nyt vietimme itsenäisyyspäivää ja viikonloppua Vierumäellä isolla porukalla ja sielläkin minulla oli tietenkin 7. ja 8. päivän lahjat mukana. Alla on kuvia tähän asti saaduista lahjoista. Kalenterilahjoja, joita itse Maijalle ja Marille annoin, en ehtinyt kuvata, kuin yhteiskuvan, joten sitä en vielä tietenkään näytä. Pistelyistä sentään ehdin ottaa omat kuvat ja niitä voin esitellä.

Maijalta olen saanut erittäin kauniin pienen sukan, jossa ruusuiset pistelyt, orvokkimallin, ruusukoristeen, ruusuiset sukat ja orvokkitarroja. Teemana Maijalle joulukalenteriin annoin ruusut ja orvokit ja eikö olekin kauniita kaikki ruusuiset ja orvokkiset lahjani!
Tässä kuvassa on myös Marilta saatuja kalenterilahjoja eli mansikkaista nauhaa ja kauniita kankaanpaloja (kangaspaloja on paljon, ei vain kuvassa ehkä näy).Marilta ovat nämä bambi- ja metsän eläimet-teemaan sopivat bambi-koristeet, kettupistely ja bambipistely! Ihania kaikki!


Maija oli löytänyt orvokkiteemaan näin nätin mukinkin!

Marilta kivat Country Pleasures ja Gardener´s delight -mallit, servetit ja upea joulukorttipaketti.
Maijalta kaunis Just Nan-malli lisukkeineen ja myöskin kaunis orvokkineula, chenillelankaa, kirjottava pussukka, upea Marjolein Bastinin kalenteri sekä Aarikan tonttu, jollaisia kerään. Kiitos molemmille näistä ihanuuksista tähän asti!


Maijalle
Maija toivoi kalenteriinsa teemaa "Pieni talo preerialla". Ensimmäinen pistely, jonka Maija minulta sai, oli 3. päivän luukussa teemaan hyvin sopiva tilkkutyöaihe. Tässä tilkkutyö on koristeena, jonka voi ripustaa vaikkapa kuuseen.


7. päivän luukussa Maija sai tälle koristeelle jatkoa eli samaa Prairie Schooler-sarjaa hanhi-pistelyn (EDIT 11.12. Tämä on kana!! Kana kana kana! Mä niin hyvin tunnen maatilan eläimet :) Heh). Näitähän siellä maatalon pihalla varmasti kulkee!Marille
Mari toivoi kalenteriinsa pupu-teemaa ja hän sai Advent im Winterwald-kirjan mallin mukaan pistellyn pupujussikan punaisten kärpässienien kera.

Marin 7. päivän luukusta paljastui säilytysrasia, jossa on tyttöpupu kannessa. Yksikertaista ja tyylikästä, ilman sen kummempia koristeita. Ja harmaa väri on yksi Marin toiveista myös.


Aamulla sitten taas jännitellään mitä kivaa kalenterista paljastuu!! Heippa,
t. Kirsi

5 kommenttia:

 1. Näitä joulukalenterivaihtoja on aina vaan niin ihana seurata =D

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania taas kaikki saamasi ja tekemäsi kalenterilahjat!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihan kaikesta kultainen Kirsi!! Mä niin ihailen sun pistelyjen uskomattoman tasaisia pistoja ja täydellistä viimeistelyä ! Oot sä taitava !

  VastaaPoista
 4. Hurjan paljon kaikkea ihanaa! Mun harmaa pupurasia on niin ihana, se on säilytyksessä hyllyn päällä niin että kansi näkyy tottakai :). Mahdat sinä siellä miettiä, että metsäteemanko minä Marille annoin, mutta taitaa olla hämäys vaan, hyvää kannattaa odottaa :D. Niin ja ketusta piti tulla saksikoriste,mutta ei taida taipua nyöri saksien ympärille, mutta keksisitkös jotain käyttöä sille :)

  VastaaPoista
 5. Oi mitä ihania lahjoja sinäkin olet saanut ja antanut. Ja jatkuu vaan :)

  VastaaPoista