sunnuntai 15. joulukuuta 2013

11.-15. päivien luukut

Kuvat: Ihastuttava saksalainen joulukalenteri, jonka ostin itselleni nukkekotimessuilta. Alimmaisessa kuvassa näkyy, kuinka äiti siellä kutoo sukkaa varmaankin lahjaksi lapselleen. Tämä on todella tunnelmallinen kalenteri! Ostin messuilta siskollenikin upean kalenterin ja se löytyy hänen Satumainen Joulu-blogistaan 1.12. postauksesta.


Tip tap tip tap... Heippa ja tervetuloa ihastelemaan viimeisimpiä kalenterilahjojani.

Marilta on tullut suloista Beatrix Potter-aihetta (enkä vieläkään tiedä mikä on kalenterin teema, siis se teema jota olen itse toivonut! Olen saanut metsän eläimiä ja Potteria...)

Ihana kirja "The tale of Mrs. Tittlemous", jonka tietenkin Victorian kanssa luin heti aamulla kun paketin avasin. Victoria on aina mun sylissä aamuisin, kun herään hyvissä ajoin avaamaan paketteja ja silittelemään pientä kisu-kultaani. Sitten annan aina paketin Vickanin nenulle, että se saa nuuhkaista miltä tämän aamuinen paketti tuoksuu ja aina on tullut Vickanin hyväksyntä avaamiselle :) Sain myös erittäin kauniin K-kirjain pistelyn, jossa on tietenkin Mrs. Tittlemouse! Ja kivat lusikat sekä Marin askarteleman tulitikkurasian. B.P:sta poiketen kaunis Jenny Bean´s Christmas Ornament-malli. Kiitos kaikista näistä!


Maijan paketeista on paljastunut Kelmscott Designsin kaunis orvokkinen needle minder, Blackbird Designsin Violet´s blue -malli, ruusuteeman puolelta kaunis Mariateresa Capo Berti designsin needleroll rose-malli, kiva kirppislöytö puiset enkelit sekä Just Cross Stitchin Christmas ornaments-lehti. Kiitos kaikista näistä! Erityisesti nyt osui oikeaan aikaan tuo Christmas ornaments-lehti, sillä olin juuri päivitellyt itseäni, että miten voi olla mahdollista, ettei minulla ole mitään lehteä tai mallikirjasta, jossa olisi paljon pieniä joulukoristeita. Pitäisi nimittäin muutama lahja vielä pistellä. Ja sitten avaankin aamulla paketin, jossa on juuri sitä mitä tarvitsen! On muuten tosi kiva lehti.Sitten kuvat pistelyistä, jotka ovat putkahtaneet Marille ja Maijalle 15. päivän luukuista.

Mari sai Gazetten freebiestä pistellyn Dala-heppatyynyn nukkekotiin.


Maija sai Prairie Schooler-sarjaan kolmannen pistelyn tilkkutyön ja hanhen, anteeksi kanan siis, lisäksi. Tällä kertaa pistlyssä on maatilan lato :)Vielä siis jatkamme monta aamua näin kalenteripaketteja availlen. Mutta olen minä ollut niin otettu kaikista ihanuuksista mitä tytöt on mulle keksineet laittaa ja tehdä!


Lopuksi muutama kuva vielä meidän joulusisustuksesta. Tämä katselulaatikko on äidin ja isän tekemä ja on aina jouluna meidän kirjahyllyssä.


Ja tämä minun pistelemä taulu on myös aina joulun aikaan olohuoneen seinällä. Ihanaa on tämä joulun aika!

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja kaikki! Erityisesti tykkään tuosta Marin pistelemästä K-kirjaimesta hiirulaisineen ja sinun tekemistä PS:n pistelyistä.
    Ja joulukalenterisi on ihastuttava!

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi ihanista paketeista ja erityinen kiitos P.S. kuusenkoristeista, Meidän Mikakin oikein erityisesti ne huomasi sanoi että ovat hienoja "Tikkauksia" ;)

    VastaaPoista