torstai 4. heinäkuuta 2013

Jääkarhu pihallamme * Christmas ornament

Hi!
I stitched a Christmas ornament to be a Christmas present for someone, but while I was stitching, I already knew it´s going to stay with me :) The chart is from the magazine Just Cross Stitch, December 2008.Heippa!
Minulla vaihtui lammas jääkarhuun - eli edellinen pistelyni oli ilmaismallini Sheep Ahoy ja heti perään jatkoin eläinteemalla pistellen Just Cross Stitch -lehdestä (joulukuun 2008 numero) tämän kivan jääkarhukoristeen.


Aloin pistellä karhua ajatuksella, että annan sen jollekulle joululahjaksi, mutta työn edetessä ihastuin siihen niin, että karhu jääkin itselleni :) En pistellyt lumihiutaleita enkä tupsua hattuun. Tupsuksi tökkäsin pienen punaisen haaraniitin, jossa on samettinen pinta, joten se sopii oikein mainiosti.

Mallissa jääkarhun selässä olevan peiton reunan hapsut oli tehty ranskalaisin solmuin, mutta minä laitoin pienet helmet ja nyt kun ne tuossa heiluvat, niin näyttää ihan oikealta peiton hapsureunalta!


My new feebie, please read more at Love to stitch charts blog.

Em. ilmaismallista "Sheep Ahoy" voi lukea lisää Love To Stitch Charts-blogistani.

Mikäköhän on seuraava malli, jonka teen... Sain vinkin, että joku amppari-ilmaismalli olisi kiva ja se osui aika sopivasti. Olin nimittäin itse jo taka-ajatuksissani haaveillut jostakin ampiaisaiheesta ja tilasin sellaisen kivan "country home" -tyylisen ampiaiskankaankin. Eli samat ajatukset on minullakin ollut kuin toiveen esittäjällä. Jos vain aikaa löydän - ja saan suunnitteluohjelmani kuntoon - niin kyllä joku pieni amppari vielä tänä kesänä lentelee maailmalle. Minulla on suunnitteluohjelman päivitys menossa. Tai siis päivitys meni ihan mönkään ja nyt on pikku paniikki päällä, että saisin ohjelman taas käyttöön! Ja tuki on USA:ssa... joten ihan helppoa tämä ei nyt ole.

Mukavaa päivän jatkoa,
Kirsi

6 kommenttia:

 1. Söpöläinen jääkarhu ja niin ihastuttava lammasfreebie. Ihanasti viimeistelty.

  VastaaPoista
 2. Ihana jääkarhu ja hienoja muutoksia olet tehnyt malliin. Uskaltaisipa sitä itsekin =D. Pitääkin pistellä tuo samainen jääkarhu. Toinen meidän tyttäristä on hullaantunut jääkarhuihin.

  Toivottavasti suunnitteluohjelma tulee kuntoon. Ampparimalli kuulostaa kivalta.

  VastaaPoista
 3. Lammasmalli on huippuhieno ja viimeistely taas niin täydellinen että :)!


  Kyllä onkin upea projektipussukka sinulla valmiina...minullahan on se sinulta saamani Ruusukeijuinen ihanuus :) :)

  Juu amppari (tai kesy-mehiläinen ) ts. mikä laji nyt onkaan kysessä kuulostaa tosi hyvltä idealta..

  Minulla on ystäväperhe joiden isännällä on muutama mehiläispesä -jotenkin tuntuu aina niin sympaattiselta että ihmisillä on noin "pientä karjaa " kuin mehiläiset.

  No,täällähän niillä on laajat peltolakeudet pörrätä rypsipelloilla ja niittyjen apiloissa :)

  VastaaPoista
 4. Hieno viimeistely lampaalle ja malli on muutenkin niin soma, samaten tämä jääkarhu pistely, ei ihme ettet raaskinut antaa eteenpäin:)

  VastaaPoista
 5. Suloinen jääkarhu. Aivan ihana :)

  VastaaPoista
 6. No surkeus sentään sitä sinun ohjelmaasi! Toivottavasti se tulee kuntoon. Eihän sellaisella ohjelmalla tee mitään, joka ei toimi.

  VastaaPoista