lauantai 27. heinäkuuta 2013

Mukava mukava lauantaipäivä * Lovely Saturday

Hi!
Here is some pictures of our sweet little Victoria kitten who always wants to be with me what ever I am doing...
Some peep pictures also of my new Love To Stitch Charts coming soon...
And a picture of Emma's and mine dolls house crafts. We are going to a dolls house fair tomorrow, Sunday. So, our lovely weekend continues tomorrow, it´s a nice fair I know, we went there last year. Have a nice weekend!Hei!
Kyllä on ollut kiva päivä tänään! Teimme Emman kanssa testipöydän, että miten nukkisaskartelumme mahtuvat huomisilla Forssan messuilla pöytään. Lisäksi olen saanut omia uusia malleja pisteltyä (niistä vain pienet vilautuskuvat) ja perheenäidin onnea on sekin kun tänään ei tarvinnut ruokaa tehdä. Miska teki canneloneja ja voi että oli hyvää! Olisin syönyt enemmänkin, mutta vatsa ilmoitti, että oletko ihan tosissasi, ei kai enää! Mutta niin hyviä olivat. Ja jälkkäriksi myöhemmin on kuulemma luvassa mansikkarahkaa :)

Susanne Saksasta kutsui minua mukaan uuteen kansaiväliseen mailart-ryhmään ja tietysti lähdin mukaan innosta hihkuen! Nyt minulla on toisessa ryhmässä avoinna mailart-vaihto myös eli Halloween-aiheinen kuori ja postituspäivä on 21.10.

Eilaltakin sain mukava sähköpostia. Kysyin häntä mukaan privavaihtoon aiheella lampaat ja Eila oli innokas asiasta, joten meillä on tosi kiva vaihto tulossa. Minä olen tosiaan nyt hullaantunut lammasaiheisiin! Toki kissoihinkin, täytyy tämä lisätä, ettei tuo Vickan hermostu. Se on kyllä niin ihana katti että ei mitään rajaa. Ja jos jotain teen, niin Victoria tekee mukana. Näissä kuvissa esimerkki siitä, kuinka pitää "mamin" syliin päästä, kun olen tietokoneella.Ja tietysti pitää tutkia ihan joka hylly, kolo, laatikkoa, purkki, kaappi jne.Vilautanpa vähän tulossa olevia malleja...Jos haluat ihailla Emman ja minun nukkisaskarteluja, niin ne löytyvät Pikkuista-blogistamme. Tervetuloa vain sillekin puolelle. Vaikka ei nukkisasit kiinnostaisi, niin kuvissa on esimerkkejä kirjomistani pienen pienistä tauluista ja tyynyistä.Huomenna sunnuntaina on siis oikein kiva päivä tiedossa siellä Forssan messuilla. On nämä niin ihanat harrastukset - kirjonta ja nukkekodit :) Mukavaa viikonlopun jatkoa,
Kirsi

1 kommentti:

  1. Stroke that pretty fur's owner. She is the sweetest kitten I've ever seen.

    VastaaPoista