maanantai 22. heinäkuuta 2013

Ystäviä kylässä kisu-lahjojen kera * Friends visiting&cat gifts

Hi!
Two of my stitching friends came to visit us today. Mostly the reason for their visit was our little kitten Victoria :) And she was behaving very nicely all day. Sari and Katri also brought us lovely cat themed presents and I want to thank you so much for these "cat gifts" :) We had a lovely day together!Hei!
Sari ja Katri kävivät kylässä minua katsomassa - eikun siis kissaa! Niin tosiaan, varmasti kissanpentumme Victoria oli tällä kertaa suurin houkutus kyläilyyn ja kyllä se antoikin itsestään oikein hyvän kuvan. Sarin sylissäkin viihtyi niin, että minä olin jo kateellinen :)

Tässä Victoria tutkii, että mitä kivoja tuliaisiakin he toivat! Miau.


Katri oli pistellyt Victorian kruunu päässä, onhan Vickan kuninkaallinen :) ja saimme myös pienen kisukitin. Sari taasen oli pistellyt kivan mustan kisun punaisella sydämellä kera Isabella Vautierin mallin "ABC Tendres Chats". Kiitos erittäin kivoista lajoista, kyllä nyt uppoaa kaikki kissa-aiheinen!

Enimmäkseen meidän päivä kyllä kului tuon pienen kisun ihailuun, mutta saimme jotain aikaiseksi myös pistelyrintamalla. Minä sain yhden joulukalenteripistelyn hyvälle alulle, Katri teki Taj Mahalia ja Sari pisteli kisua, mutta nauroimme, että ei sentään pistänyt Vickania. Emmakin taisi jotain pistoja saada aikaiseksi. Kiva päivä oli!

Kirsi

4 kommenttia:

 1. Olipa kivoja tuliaisia. Teillä oli taatusti hauskaa =D

  VastaaPoista
 2. Kivaa oli. Saiko Emma raheja tehtyä lisää?

  Vickanille terkkuja, miu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei Emma sitten raheja tehnyt enempää, vaikka toinen on jo myytykin. Hän intoutui muita juttuja askartelemaan.

   Poista