sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Kiiltokuva - ystävänpäivä - lammas -Jouluvaihto 2015

Maijan kanssa meillä oli Jouluvaihdot omilla toiveteemoilla. Maija toivoi kiiltokuva-maailmaa/ystävänpäiväteemaa ja minä toivoin vaihtoa lammasteemalla. Maijan aihetta oli kiva toteuttaa, kun sai hankkia ja tehdä kaikenlaista kaunista. Ja minä taasen sain upean lammasaiheisen lahjan, bää bää!

Vaihdossamme oli 4 adventtikalenterilahjaa jotka olivat tulitikkuaskeissa. Tikkuaskit tietenkin koristeltiin. Ja sitten aaton lahja oli kenkälaatikkoon pakattu ja jos oli toiselle ostanut ristislehden tai mallin, sen sai pakata erikseen.

Adventtikalenteri Maijalle

Kahteen tikkuaskilahjaan pistelin kannen ja kaksi koristelin muutoin kauniisti.






Kenkälaatikon sisältöä
Lokerikkoon keräsin kaikenlaista ihanaa vaihdon teemaa ajatellen.

Laatikosta löytyi pitsiä, kisu-kuviolävistäjä, nappeja, ommeltava kukkakuvio, kiiltokuvamaisia tageja, nauhoja, pieni ristipistokitti, ja lisää kiiltokuvamaailman tageja, ystävänpäiväaiheinen scrapbook-vihkonen, ristipistokitti, lisää nauhoja ja kangasta.
****Klikkaa kuvia, niin saat ne isommiksi****

Kankaita viimeistelyyn ja kirjontaan. Ja käsinvärätty kangaskin oli mukana, olen unohtanut kuvata.

Kiiltokuvia ja askartelupapereita.

Ristipistomalleja, toinen ystävänpäiväaiheella, toinen kiiltokuvamaailmaa.


Tämä kaunis lasinen kolibri (Maijan lempparilintu) oli Wienin tuliaiseni hänelle.


Vaihtoon kuului toki myös pistelty lahja ja kiiltokuvateeman mukaan tein tämän.

Taustapuolikin vielä kuvaan.


Maijan ihanuudet minulle

Maija oli taitavana paperiaskartelijana (onkohan tämä oikein sanottu?) koristellut tikkuaskit niin kauniisti! Kuvassa adventtilahjat ja sisällöt.
Yhdessä laatikossa oli tämä suloinen pistelty kuusenkoriste.

Ja sitten sukelletaan kenkälaatikosta paljastuneisiin ihanuuksiin!

Ihan ensin, Maijan äidin neulomat villasukat, ehdotonta toivelahjakamaa :) Kettukin oli pakettiin päässyt pussukan muodossa, se taitaa niitä lampaita jahdata?

Lammasnappeja bää bää ja Party liten lammastuikut, herra ja rouva Lammas. Nämä on oikein kivat ja päätyivät työhuoneeseeni koristeiksi.

Ristipistomalleja ja tuo vasemmanpuoleinen muuten oli minulla CC:ssa toivelistallakin, joten sepäs oli hyvä valinta lahjaksi.

Lisää erittäin mieleisiä ristipistomalleja ja kertakaikkisen houkutteleva Crafty Kitten käsinvärjätty kirjontakangas.

Ihania lammasnappeja ja pitsejä, oi oi. Varmasti Maijan itsensä kahvilla värjäämiä!

Viimeistelyyn aiheen mukaisia kankaita. Tuo maatilakangas on ihan huippu!

Kauniita runokorttejakin oli Maija mukaan laittanut.

Ja sokerina pohjalla ihastuttava lammapistely - joka on sama malli, kuin minkä Mari minulle pisteli, mutta Mari teki sen pastellisena - voi miten hauskaa! Tämä Maijan version vihreä ja pinkki on todella toimiva yhdistelmä, tykkään tosi tosi paljon. Ja tietenkin tämän kruunaa tuo maijamainen viimeistely. Ihana.


Näin päästiin tämäkin ihana herkkuinen vaihto loppuun ja voin vain sanoa, että kiitos oikein paljon Maijalle lahjasta!! Ensi vuonna kisut ja mehiläiset pörrää ja kehrää :)

Kirsi

1 kommentti:

  1. Miten ihanat aiheet näissäkin! Ja ihanasti koristellut tikkuaskit! Kiva katsella miten erityyleillä sai aivan ihania askeja.

    VastaaPoista