lauantai 28. maaliskuuta 2015

Synttärilahjavaihto Maijalle :)

Hei,
esittelen teille Maijalle lähettämäni synttärilahjan. Meillä on tämä synttärilahjojen vaihto ollut voimassa jo vuosia! Itse sain nauttia lahjalaatikon ihanuuksista helmikuussa ja nyt oli Maijan vuoro.

Pistelty lahjani hänelle oli Nalle-neiti saksikoristeessa keväisin sävyin. Saksetkin on keväisen vihreät. Nämä Maija löysi ihanasta kissa-peltirasiasta.
Nalle on pistelty 40 count pellavalle.


Kirpparilta löysin melko lailla päiviensä päähän joutuneen vanhan piian peilin. Se melkein hajosi käsiin, mutta hinta oli niin naurettava, että pakkohan se oli ottaa. Kiikutin peilin isälleni, joka korjasi sen ja äitini maalasi peilin valkoiseksi. Minä itse annoin loppusilauksen tuputtamalla vaaleanpunaista maalia ja koristelemalla ruusuisilla kiiltokuvilla. Ja kas, niin tuli piian peilistä ihan Maijan peilin näköinen!


Peilin laatikosta paljastui kaikenlaista kivaa. Kuvissa myös muu synttäripaketin sisältö.


Nauhoja, lankaa, nappia yms. pientä kivaa sekä Just Nanin kaunis langanpidike.


Mallikirja täynnä ihastuttavia pieniä malleja, kankaita, jotka ovat tarroja, tavallisia kankaita ja vielä pari ristipistomallia.


Pääsiäinenkin tulee kohta, joten siihen liittyen myös pari pikkujuttua.


Ai niin, Maijan lahjat oli sujautettu kauniiseen laatikkoon, joka on äitini tuunaama kenkälaatikko. Ensin hän on maalannut laatikon ja sitten koristellut lehdestä leikatulla kuvalla ja lisännyt nätin pitsinauhan. Eikö olekin kaunis laatikko!



Kirsi

1 kommentti:

  1. Täydellinen lahja Maijalle! Suloinen nallekoriste ja tuo peili, miten ihana idea just Maijalle.

    VastaaPoista