perjantai 20. helmikuuta 2015

Synttärilahja Maijalta :)

Minulla oli synttärit helmikuun alkupuolella ja sain ihanan ihanan synttärilahjan Maijalta. Meillä on perinteenä synttärilahjavaihto, jossa kumpikin laittaa toiselle kaikenlaista kivaa ristisharrastukeen liittyen ja ehkä vähän muutakin.

Maija oli pistellyt minulle tämän kauniin lintutaulun, joka päätyy tietenkin uudistetun käsityöhuoneeni seinälle.


Maijan tekemä kortti oli jälleen niin nätti ja aihe tarkoin mietitty, yhdistetty synttäri- ja ystävänpäiväkortti. Sisäpuolella söpö kisukuva, josta tulee jotenkin mieleen 50-luku.


Paketissa sain iloisen värisiä nauhoja vanhanaikaisiin pyykkipoikiin kiedottuna. Hyvä idea!


Jotain sinistä :)


Ihana The Victoria samplerin lintumalli.


Upea kirja, iso ja painava eli paljon pisteltävää! Tämä kirja oli todellinen yllätys. Luulin, että tiedän KAIKKI ristiskirjat, mutta enpäs tiedäkään :)
Kirja on nimeltään Motifs des íles ja siinä on kukka-aiheita, lintuja, perhosia, ötököitä, keittiöaiheita, meriaiheita, merirosvoja jne.

Tässä muutama kuva kirjan malleista.


Maija oli käyttänyt paketoinnissa upeita painettuja huopapaloja. Nämäkin olivat ihan uusi tuttavuus, mutta näin nukkisharrastajana alkoi heti ideoita kehittymään päässä. Näistä saisi seinän, maton, taulun... Ja toki näistä voisi tehdä myös ihan oikeasti ihmisten koossa tyynynpäällisiäkin.


Ei ole sinänsä kiva vanheta, varsinkaan tässä vaiheessa, kun sisällä on ihan eri olo kuin mitä peilikuva näyttää. Mutta kun saa hyvältä ystävältä tarkoin juuri sinulle kootun paketin, niin siinä unohtuu peilikuvat ja muut. Kiitos Maija oikein kovasti ja sinun pakettisi tulee sitten maaliskuussa!


Lopuksi vielä muutama kuva Aslanista, joka nauttii niin hirmuisesti, kun sitä rapsuttelee päästä. Suloinen Aslan :)


Kirsi


1 kommentti:

  1. On kyllä ihanaakin ihanampi vaihto! Synttäripäiviä on kiva odottaa kun tällaisia lahjoja on tiedossa :-)

    VastaaPoista