torstai 1. toukokuuta 2014

Valmistuneita ihanuuksia ja muutama sana verkkokaupan lopettamisesta!

Hei!
Tässäpä kuvapläjäys viimeisimmistä valmistuneista töistäni.

Ensin esittelyssä meikkipussukka, jonka pistelin kirjasta Anges. Kangas on Emmulista 19 count vaaleanharmaa ja kirjontalanka paksuhko Watercolors by Caron, väri 148 Rosebud. Enkeli edessä ja elefantti takana - minusta tämä yhdistelmä on tosi hauska ja siis kangas ihan tarkoituksella valittu.

Osasin vetoketjunkin ommella ihan nätisti :) Sisäpuoli on jaettu kahteen osaan, niin tarvikkeet löytyvät paremmin, kun niitä voi vähän jakaa.


Joulupistelyjäkin olen tehnyt vaikka kevät on ja kesää kohti mennään. Olen tämän All is calm -mallin saanut Marilta lahjaksi jo pari vuotta sitten, mutta nyt vasta pistelin ja viimeistelin. Tuli tosi kaunis lopputulos.


Lundbyette-nukkekotiini pistelin kaksi vuoristoteeman taulua. Nämä on tehty 40 count pellavalle yhden yli puolipistoin. Pistelyn koko on 2,5 cm leveä. Pieni on kaunista!


On niin ihanaa kun kesä on tulossa! Mieltä piristää myös se, että sain vihdoin tehtyä tärkeän päätöksen, eli päätin lopettaa Emmuli-verkkokaupan. Olen stressannut siitä ettei aikani riitä uusiin ideoihin, uusiin tuotteisiin, uusien käsityövinkkien tekemiseen blogiin jne. Minulla kun on kuitenkin kokopäivätyö, jonka päälle perheen ja kodin asiat ym. niin aika ei vain riitä. Siksi on parasta lopettaa tämä toinen työ, jolloin iltaisin voin keskittyä kotiin, perheeseen ja harrastuksiin.

Nyt siis kannattaa tehdä ostoksia Emmulissa, sillä alennus -30% koskee ihan kaikkia tuotteita!!

Terkuin Kirsi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti