keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Kissa-projektipussukkavaihto

Sain Sarilta mitä ihastuttavimman kissa-aiheisen vaihdon! Mehän olimme sopineet, että teemme toisillemme projektipussukan ja mukaan kolme kissa-aiheista lisuketta.

Sain oikein perrrrrfect kissa-pussukan, joka on ilokseni myös tilava, sekä söpön meikkipussukan, kissa-kankaan ja kissa-mallin. Aikas hulppea paketti vai mitä :) Kiitos Sari näistä kaikista ihanuuksista!


Pussukan avattuani en edes lähtenyt arvuuttelemaan miten tämä on ommeltu kasaan. On vielä niin tuoreessa muistissa omat ompelukseni... Kuvista näkee, että kissapistelyjä on pussukan edessä, sisällä ja takana. Aikamoista urakointia ollut Sarilla tätä tehdessä. Upea työ. Ja huomaattehan, että takana on Victoria, musta kisu jolla on valkoinen kaulus :)

Minä kirjoin kissan Defa-lehden mallista Retors du Nordin tumman ruskealla langalla (näitä lankoja saan Tampereen Kädentaidot messuille 15.-17.11.). Oli ihana lanka kirjoa! Kangas on ollut minulla jo kauan, enkä enää muista minkä firman kangas on, mutta tiheydeltään se on 32.


Kissa on tosi kaunis ja vaikka se on kirjottu yhdellä värillä, on se elävän näköinen, koska täydet ristipistot on tehty kahdella säikeellä ja puolipistot yhdellä säikeellä. Nerokas malli suorastaan :) Pussukasta tuli pienempi kuin mitä olin alun perin suunnitellut ja syynä oli tekemäni virheet ompelussa... ja leikkuussa... ja huh huh! Mutta toisaalta, tällainen käsilaukkukokoinen pussukka on myös tosi kätevä. Sen olen itse huomannut, kun pieni Cute cats-projektipussukkani kulkee aina laukussa mukana.

Sisällä on pieni tasku, muutama langanpidike, paikka saksille ja neulatyyny.


Taakse ompelin muutaman ompeluaiheisen kankaanpalan.


Lisukkeina laitoin mukaan "Do not disturb" puisen napin, kissakankaan, joka kuvien taustalla näkyy, sekä söpön jouluisen kisumallin.
Kiva oli kissaa pistellä ja vaihtoa ideoida. Ja kyllä siitä ompeluvaiheestakin sitten lopulta kunnialla selvisin :)
Jälleen on yksi hieno vaihto tehty ja saatu. Nyt keskityn joulukalentereihin ja yksi jouluinen mailart pitää vielä tehdä.
Kirsi

4 kommenttia:

 1. Onpa ihana kissa! Ei uskoisi että on yhdellä värillä kirjottu. Hieno malli! Ja kaiken kaikkiaan ihana pussukka.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kaikki: malli, lanka. pussukka ja lisukkeet!!!

  VastaaPoista
 3. Taas niin ihana vaihto, että huokailen vaan! Miten kauniisti yhdellä värillä kirjottu kissa, uutuuslankoja puotiin odotellessa :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä niin täydellisen ihana kissa ja pussukka. Kaikki tosiaan ihania, pussukka ja lisukkeet. Jouluinen kissamalli on pakko tehdä, mutta täksi jouluksi ei kyllä ennätä. Kiitos!!

  VastaaPoista