lauantai 26. lokakuuta 2013

Halloween Mailart

Hi!
I got this nice Halloween Mailart from Chris from USA. She has made a lot of stithing for me and as the fabric is dark blue, it must have been little more difficult than stitching on light colour fabric. Thank you Chris so much for this mailart and all the cute goodies!Sain Chrisiltä USA:sta kivan Halloween-kuoren kera hauskojen lisukkeiden. Hän on nähnyt vaivaa pistelyissä, on monta kuvaa ja kangas kun on tummansininen, niin sille ei olekaan kaikesta helpoin pistellä. Kiitos Chris kivasta mailartista!


Minä lähetin omani Junelle ja siitä on oma postaus jo aiemmin.

Happy Halloween!
Kirsi

1 kommentti:

  1. Voi apua mulla oli jäänyt monta sun ihanaa postausta väliltä..ja varmaan on muutenkin joka toinen seuraamani blogi ihan jäänyt lukemista vaille. Tuo syys-lokakuu oli niin kamalan kiireinen että ihmeelliseltä taas tuntuu kun saadaan siirtyä ns. "normaaliin" elämään mitä se nyt ikinä tässä meidän
    Peppi Pitkätossun Huvikumpu -talossa tarkoittaakaan !!??? :) :)

    Sun satuvaihdon Nukkuva Prinsessa oli ah -niin ranskalaisen tyylikäs ja sen kirjan ottaisin ihan koska vaan iltalukemiseksi :) Kivan sinisen halloween kuoren olit saanut mutta ehdottomasti suosikkini on tuo Kissa-vaihdon pussukka.Mä tunnistin heti sen kissa-mallin se on tosiaan nerokas ja väriä vaihtamalla kissasta saa ihan eri näköisen.Miten hieno olisi harmaa kissa silkkilangalla (niin kuin meidän Tytöt) tai oranssin-punertavan värinen ginger-cat!? mun makuun olisi myös ruusuinen vaaleanpunainen kissa ??!! Tai unien maasta ihan sininen kissa?! Joo-mielikuvitus lähti lentämään :)
    Hyvä juttu että niitä ransk. lankoja on myynnissä Emmulin pöydällä.

    VastaaPoista