torstai 29. tammikuuta 2015

Esittelykierros uudessa työhuoneessani!

Hei,
työhuoneen pikkuremontti ja järjestelyt alkavat olla loppusuoralla. Koska halusin tapetin ja verhokankaan samaa kuosia, ei vaihtoehtoja näin nopealle tekijälle kauheasti ollut. Jos olisi ollut aikaa ja kärsivällisyyttä, niitä olisi voinut etsiä verkkokaupoista ympäri maailman ja käydä esim. Hesassa sisustusliikkeissä, mutta minä ajattelin, että kyllä se oikea löytyy niistäkin vaihtoehdoista joita löysin helposti.

Tapetiksi valitsin Laura Ashleyn Summer Palace Cranberryn ja verhoiksi samaan sarjaan kuuluvan kankaan. Ja kyllä onkin nätti kuosi! Tapetoin vain kaksi seinää, loput seinät on vanhat valkoiset. Vielä puuttuu ompelupöydän eteen tuoli ja joku kiva nojatuoli tai korituoli, jossa voi pistellä. Hauska yhteensattuma oli, että tuon vanhan räsymaton raidoissa on sama värimaailma kuin mitä tapetista löytyy.


Näiden kuvien kautta voit käydä kylässä työhuoneessani, tervetuloa!Yksi syy siihen, miksi päädyin kyseiseen tapettiin ja kankaaseen on tämä punainen lipasto. En oikein keksinyt sille muuta paikkaa talossamme ja sitä paitsi, se vetää sisäänsä tosi paljon tavaraa, joten lipasto sai jäädä käsityöhuoneeseen. Niinpä piti valita jotain mikä sopii punaisen kanssa.Olen asetellut omia ja lahjaksi saamiani ristipistotöitä pitkin työhuonetta. Ihanaa, kun saan työt näin hyvin esille. Sieltä varmasti moni lukija nyt bongaa omansa :) Osa töistä on koristeita, osa esim. rasioita, jotka ovat käytössä. Ps. katsohan miten ihanasti muffinien tarjoiluteline soveltuu myös pienten kirjontatöiden esillelaittoon!ja isompi "näyttely" on hyllyn päällä.


Tässä huoneessa on nukkekodeista kaksi, ylemmässä kuvassa näkyi Villa Muliini ja tässä kaapissa, lasiovien takana pinkki talo.


Heti oven vieressä on Ikean CD-torni, johon puoliväkisin änkesin Palaset-sarjan lokerikot, mutta kyllä ne nyt on näppärästi siinä ja pikkutarvikkeet löytyy hienosti.Oven vieressä on myös valkoinen kaapisto, jonka kylkeen halusin ristipistotöitä esille, mutta en halunnut naulata kaapin kylkeä täyteen pikkunauloja. Naulasinkin naulat kaapin päälle ja sieltä ihan tavallisella ompelulangalla nyt roikkuvat mm. Maijan minulle joulukalenteriin kirjomat kauniit broderie-aiheiset sydämet jotka sopivat käsityöhuoneen koristeiksi kuin nenä päähän! Pahoittelen hämärää kuvaa, täytyy ottaa uusi kun onnistun olemaan päiväsaikaan kotona!


Tapettia jäi ylikin ja kekkasin päällystää DMC-lankojen kansiot tapetin ylijäämäpaloilla. Onhan kansiot nyt paljon nätimmät kuin ennen, vai mitä!


Täällä kauniissa ja inspiroivassa huoneessa minä siis hääräilen käsitöitä, lähinnähän ne ovat kirjontaa. Kiva kun kävit kylässä :)
Kirsi

7 kommenttia:

 1. Ihan unelma tuo sinun (käsi)työhuoneesi =D

  VastaaPoista
 2. Todella unelman ihana ja romanttisesta vivahteesta huolimatta erittäin Kirsimäisen näköinen..eri tyylejä kun voil ähestyä monen eri värimaailman tms. teeman kautta.Edelleen itseäni toistaen tuo Laura Ashleyn tpetti ja verho on niiin kaunis !!

  VastaaPoista
 3. Kauniin huoneen sait pelkästään käsitöillesi.

  VastaaPoista
 4. Ihana huone ja tosi hienosti kaikki esillä! Kyllä täytyisi minunkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä jotain pistelyhuoneelleni.

  VastaaPoista
 5. Olen sanaton :D! Niin kaunista ja ihanaa, en kestä! Tästä nappaan monta ideaa itselleni, kun joskus täältäkin vapautuu sen verran tilaa, että saan oman huoneen :)

  VastaaPoista