perjantai 25. heinäkuuta 2014

Meidän ihana Aslan, Siperian kissa, joka tykkää ristipistotöistä ja nukkekodeista

Hei,
tällä kertaa minulla on paljon iloisempia asioita kerrottavava kuin viimeksi. Ikävöin Victoriaa aina, mutta onneksi meillä on uusi kissavauva. Se on Siperian kissa nimeltä Aslan. Nimensä se on saanut Narnian tarinoiden leijona-kuninkaasta. Aslan sai nimensä jo perheessä, jossa eleli ensimmäiset 14 viikkoa, mutta meistä nimi oli niin hyvä, ettei ollut syytä vaihtaa. Rekisterissä virallinen nimi on Cherrytails Umberto. Isä on Tassutuvan Al Capone ja äiti Cherrytails Nancy Sinatra. Jos rotu ei ole tuttu, kannattaa googlettaa Siperian kissa (tai Siberian cat) ja katsoa vaikka kuvahaulla miten upea kissarotu tämä on!

Aslan on aivan ihana kissa! Niin ihmisrakas, luottavainen, kehrääväinen, pehmeä, leikkisä ja nätti kuin vain kissanpentu ikinä voi olla. Ja kyllä, olen jo ihan umpirakastunut :)

Ristipistotyöt on ymmärrettävästi olleet tauolla, mutta viimeisiä pistoja teen parhaillaan LHN:n Bookshelfiin. Pian saan tämän kehystämöön! Tässä Aslan tarkistaa, että onko pistot oikein ja huolellisesti tehty.


Aslan kiinnostui lankatokasta...

... vähän liikaakin, tämä alkaa olla jo turha rajua käsittelyä kirjotalangalle!


Rististöissä minulla on jo tekeillä myös joulukalentereihin tulevat pistelyt, mutta ne on salaisia kuten aina! Seuraavaksi aloitan LHN:n Around the world in 80 days. Oikein sormet syyhyää, että pääsen aloittamaan!


Aslan on muuten osoittanut kiinnostusta myös nukkekoteihin, joten saan hänestä aktiivisen seuralaisen molempiin harrastuksiini :)


Kuvaesittely Aslanista, nauttikaa söpöilystä :)


Kirsi


5 kommenttia:

 1. Ihana Aslan, niin kaunis nimi ja väritys kisuvauvalla. Kiva pääsä seuraamaan hänen puuhiaan :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten hän onkaan kaunis! Alkaa minullekin kissakuume iskemään kun näitä kuvia katsoo. Tykkään kovasti tuollaisista pidempi karvaisista kisuista jollainen edesmennyt kissanikin oli.

  VastaaPoista
 3. Ihana Aslan! Hän on niin kauniin värinen ja ihana kehruukone :)

  VastaaPoista
 4. Kerta kaikkiaan ihana! En voi kuvitellakaan, miten komea kolli hänestä vielä kasvaa.

  VastaaPoista
 5. Kerta kaikkiaan ihana! En voi kuvitellakaan, miten komea kolli hänestä vielä kasvaa.

  VastaaPoista