torstai 27. helmikuuta 2014

Inspiraatiokuvia käsityötarvikkeiden siivoukseen

Hei,
olen ollut tämän viikon hiihtolomalla. Hiihtoa ei ole harrastettu, mutta siivousta sitäkin enemmän. Olemme ravanneet mm. tapettikaupoilla etsimässä Emmalle tapettia, mutta eipä löytynyt. Onneksi sentään Marimekolta löysimme verhokankaan ja saamme huoneen sisustusta vähän eteenpäin.

Työhuoneen puolella onkin sitten käynyt iso luuta ja koska hyllyt ja kaapitkin vaihtoivat paikkaa, meni siivoukseen monen monta päivää. Samalla siivosin laatikot, joten siksikin aikaa meni niin paljon. Mutta nyt on niin ihana astua työhuoneeseen, kun on väljyyttä ja kaikki tavarat paikoillaan.

Yleensäkin minulla on aika siistiä, mutta työn touhussa ja inspiraation vallassa tavarat väkisinkin ajan myötä menevät sekaisin, siksi tällainen suursiivo pari kertaa vuodessa tekee hyvää. Laitan teille vähän inspiraatiokuvia, josko innostuu joku muukin siivoilemaan käsityövarastojaan :)

Langat ja puolat järjestyksessä - ompelun aloittaminen on helppoa.



Kaikelle on paikkansa... En jaksa olla kehumatta aina vaan näitä Palaset-sarjan pikkulaatikostoja. Ne on just näppärän kokoisia ja jokaisessa on kolme laatikkoa. Koska ovat kirkasta muovia, sisällön näkee hyvin. Takana näkyvät punaiset Palaset-laatikot on Emman. Niissäkin on kuitekin kirkas laatikko. Näitä laatikostoja voi sitten pinota päällekkäin sen verran kun tarvii.





Ihania säilytyslaatikoita ja -koreja, pisteenä kaikelle siivoukselle kukkiva kukka pöydän reunalle :)



Näkymä huoneesta, harmi vain kun en osaa säätää kameraa, on ihan keltainen kuva. Verhokappa pitää ommella, nyt on ikkuna vielä vailla verhoa. Vasemmalle jää askartelupöytä, tässä punaisella pöydällä saa tehdä vain siistejä ompelutöitä!



Kaapin päälläkin on kosolti säilytystilaa!



Huoneen toisella puolella on toisen harrastuksemme, eli nukkekotiemme säilytys, ja nyt on nekin oikein hyvässä järjestyksessä.



Siivoilin myös työpöytää (paperityöt/tietokone), joka on ihan eri huoneessa ja pakko näyttää kuva ihastuttavasta pikkuroskiksesta, jonka löysin Kodin Terrasta.



Tähän värimaailmaan sopii hienosti Outin minulle lahjaksi tekemä kynäpurkki :)



Vasta eilen eli keskiviikkona otin pistelytyön esille, niin se loma vaan on mennyt muuhun kuin pistoihin. Työn alla on Emmulin ristipistoviikonloppuun yksi malli, joten dead line alkaa häämöttää. Juuri tänään mietin sitä kaikkea ihanaa mitä taas on viikonlopun ajan tarjolla; ihanaa seuraa, pistoja, kankaita, lankoja, malleja, herkullista ruokaa pitkin päivää, sauna, palju, kartano. Aah. Onneksi siihen on enää kuukausi. Ja vielä on pari paikkaa vapaana, joten pistäkää sanaa kiertämään, houkutelkaa kaveri mukaan unohtumattomaan tapahtumaan!

Mukavaa alkavaa viikonloppua,
Kirsi

3 kommenttia:

  1. Näistä kuvista tykkään kovasti ja koitan imeä taas ideoita omiin järkkäilyihin :). Siistiä ja kaunista ja kiva kun kaikki on helposti löydettävissä. Oi sentään kuukausi enää, enä malta odottaa, iritotto arjesta tulee taas niiiiin tarpeeseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kirsi inspiroivasta postauksesta! Niin kauniisti on Sinulla nyt tavarat taas paikallaan :)
    Voi miten Kivaa
    että on joku uusi mallikin taas tulossa !

    VastaaPoista
  3. Hienoa, kun tavarat ovat löytäneet paikoilleen.

    VastaaPoista