tiistai 10. joulukuuta 2013

9. ja 10. päivien luukut

Kuva: Ressun ompelema ihastuttava hiiru, Marilta saatu tuliainen Marimekon lautanen ja kynttilä, Maijan pistelemä ruusuinen joulusukka ja Maijalta viime vuonna saatu kaunis pistelty rasia. Kaunista punaista keittiössämme joulun kunniaksi!


Heipsistä! Tällaisia kivoja juttuja sain 9. ja 10. päivien luukuista. Marilta hauskat kortit ja kirjanmerkki (käytössä jo!) ja Prairie Schoolerin yllätysmalli. Yllätys siksi, että en ollut tällaista ennen nähnyt! Maijalta suloinen Lavender&Lace malli orvokkeja ja ruusua sekä kaunista kirjontakangasta orvokkisävyyn sopivan langan ja pienien helmien kera. Kiitos molemmille tontuille! Ps. Marille tiedoksi, että olen ihan pihalla minkä aiheen olen sulle teemaksi antanut, ellei metsän eläimet ole se teema... Blodi ei tajua :)


Tässä vielä lähikuva Marin pistelemästä bambisydämestä ja ketusta, joka löysi paikkansa keittiön pöydällä olevasta koristepuusta. Puu on täynnä pisteltyjä pikkulahjoja, ja tuossa alempana on vielä kuvat kaikista puun "sivuista".



Ja tässä Maijan ruusuinen joulusukka, joka löysi paikkansa myös keittiöstä, kukka-asetelmastani.



Minun käsin tehdyt kalenterilahjat 11. päivälle olivat neulatyyny, sakset ja koriste -setti. Kirjonnat on ristipistojen sijaan tällä kertaa tehty perinteisellä kirjonnalla. Mari sai tietysti pupun ja neulatyynyssä porkkana ja Maija sai kisun, neulatyynyssä tietysti hiiru! Sakset on Kelmscott Designsin iki-ihanat primitivet.




Lähikuvia puusta. Tämä on muutaman euron kirppislöytö ja olisi kaunis ihan sellaisenaan, mutta on kyllä kiva näin pisteltyjen joulukoristeiden esittelyynkin!





Ja nyt saunomaan, sitten nukkumaan ja aamulla taas jännittämään mitä ihanaa paketeista löytyykään! Nyt ollaan jo puolivälissä meidän kalentereita, niin se aika rientää. Mutta silti on vielä puolet avaamatta! Eli ihan hyvin on asiat :)

1 kommentti:

  1. Oi ihanuus näitä kaikkia! Parin päivän päästä jo iskee haikeus, että kohta tämä ilo lopppuu :) . Ihanaa jos sä et muista, kun oikeasti nämä mun lahjat on metsäneläin teemaa kuin sitä sun toivetta :). Mutta voi se teema vielä muuttua, pariinkin otteeseen :D

    VastaaPoista