keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Prairie Schooler vaihtoni Marille * Prairie Schooler exchange for Mari

Hi!
This is my Prairie Schooler exchange for Mari. I made two sticks to put in flower pots :)


Hei!
Marikin oli saanut Prairie Schooler -vaihdon ja sehän oli sitten minun tekemäni. Mietin, että mitä sellaista tekisin vaihtoon, joka sopii käsillä olevaan vuodeaikaan eli kesään ja jostain tuli idea koristetikuista, jotka voi törkkäistä kukkaruukkuun. Ihan uusi juttu tämä ei ole, sillä muistelen joskus tehneeni vastaavanlaisen. Ja ihan varmasti joku ennen minua jossain on tehnyt tällaisia eli en todellakaan omi ideaa itse keksimäkseni. Mutta sillä ei olekaan väliä, kuka keksii alunperin, vaan sillä, että saadaan kivoja uusia juttuja, eikös vain!

Tikkuja tein kaksi ja varmasti Mari näistä tykkäsi, kuten hän sanoikin, onhan hän sellainen puutarhaihminen!

Samalla tavalla voi toteuttaa kukkapurkin koristeen jouluksi, pääsiäiseksi, Halloweeniin jne.

Oli kiva vaihto! Nyt on Pretty Exchages-vaihtoblogissa meneillään Metsävaihto, johon valitettvasti itse en pystynyt osallistumaan. Elokuun paikkeilla tuleekin sitten Satuvaihto ja sen, sekä jouluvaihdon emännöi Mari. Pysykäähän kuulolla noiden vaihtojenkin suhteen!

Mukavaa päivän jatkoa,
Kirsi

4 kommenttia:

  1. Tämä oli kyllä niin ihana idea. Mulla olisi sopiva malli tuolla ja taidankin joskus kopioida tuon idean kun aikaa löytyy :-) Minullekin muuten tuli tänään Marilta ihana koriste. Laitan illemmalla vielä kuvia siitä.

    VastaaPoista
  2. Marilla kävinkin jo näitä ihastelemassa:)
    Eilen vasta pääsin viemään vuodenajat kehystykseen kun oli lyhyempi päivä töissä. Arvaat varmaan että oli vaikea valita ensiksikin sopivaa kehystä ja paspista ja sitten vielä miettiä paljonko jättää paspista näkyviin...lopputulos voi olla mitä vaan... Kehystämö menee kiinni heinäkuuksi, eivät osanneet sanoa ennättävätkö tehdä ennen sitä vai jääkö elokuulle.

    VastaaPoista