sunnuntai 3. elokuuta 2014

Tuliaisia! Ja tietenkin Aslan-kuvia...

Heips,
Outilla oli ristipistotapaaminen ja kun minulla on tuo vauva nyt hoidettavana, niin enpä oikein ole ehtinyt pistellä - tai miettiä edes mitä mukaan ottaisin. Häthätää sitten perjantai-iltana tein Outille neulatyyny-muffinin :) Tulihan siitä ihan soma tuliainen.

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa... kiitos Outille ja Martalle emännöinnistä ja muillekin erittäin hyvästä seurasta! Sain muuten pisteltyä melkein loppuun Bookshelfin (jäi vain muutama kultalangalla tehtävä pisto) sekä yhden joulukoristeen, erittäin hyvä päivä siis pistojenkin osalta.


Sari ja Katri kävivät kylässä perjantaina. Syynä oli tietysti vauva-kisumme Aslan, sitähän tytöt tulivat katsomaan (no, ehkä vähän minuakin :)

Sain molemmilta kivat tuliaiset. Sari oli pistellyt pöllöaihetta pieneksi koristetyynyksi ja Katri oli pistellyt kisuli-koristeen. Kiitos molemmille!!



Aslan on jo oppinut tarhaansa ja voi että miten se tykkääkin olla siellä. Ei halua aina haettaessa edes tulla pois!


Aslan on ihan kaikessa mukana! Se on sellaista "mihin sä meet", "mitä sä teet", "mikä toi on", "saanko minäkin"... Aslan on ollut pyykinpesukoneessa, astianpesukoneessa, roskiksessa, kaikissa mahdollisissa kaapeissa mihin vain on päässyt, jääkaapissa ja yrittänyt jopa pakastimeen. Kyllä meillä riemua ja touhua riittää!