keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Kissa-projektipussukkavaihto

Sain Sarilta mitä ihastuttavimman kissa-aiheisen vaihdon! Mehän olimme sopineet, että teemme toisillemme projektipussukan ja mukaan kolme kissa-aiheista lisuketta.

Sain oikein perrrrrfect kissa-pussukan, joka on ilokseni myös tilava, sekä söpön meikkipussukan, kissa-kankaan ja kissa-mallin. Aikas hulppea paketti vai mitä :) Kiitos Sari näistä kaikista ihanuuksista!


Pussukan avattuani en edes lähtenyt arvuuttelemaan miten tämä on ommeltu kasaan. On vielä niin tuoreessa muistissa omat ompelukseni... Kuvista näkee, että kissapistelyjä on pussukan edessä, sisällä ja takana. Aikamoista urakointia ollut Sarilla tätä tehdessä. Upea työ. Ja huomaattehan, että takana on Victoria, musta kisu jolla on valkoinen kaulus :)





Minä kirjoin kissan Defa-lehden mallista Retors du Nordin tumman ruskealla langalla (näitä lankoja saan Tampereen Kädentaidot messuille 15.-17.11.). Oli ihana lanka kirjoa! Kangas on ollut minulla jo kauan, enkä enää muista minkä firman kangas on, mutta tiheydeltään se on 32.


Kissa on tosi kaunis ja vaikka se on kirjottu yhdellä värillä, on se elävän näköinen, koska täydet ristipistot on tehty kahdella säikeellä ja puolipistot yhdellä säikeellä. Nerokas malli suorastaan :) Pussukasta tuli pienempi kuin mitä olin alun perin suunnitellut ja syynä oli tekemäni virheet ompelussa... ja leikkuussa... ja huh huh! Mutta toisaalta, tällainen käsilaukkukokoinen pussukka on myös tosi kätevä. Sen olen itse huomannut, kun pieni Cute cats-projektipussukkani kulkee aina laukussa mukana.

Sisällä on pieni tasku, muutama langanpidike, paikka saksille ja neulatyyny.


Taakse ompelin muutaman ompeluaiheisen kankaanpalan.


Lisukkeina laitoin mukaan "Do not disturb" puisen napin, kissakankaan, joka kuvien taustalla näkyy, sekä söpön jouluisen kisumallin.




Kiva oli kissaa pistellä ja vaihtoa ideoida. Ja kyllä siitä ompeluvaiheestakin sitten lopulta kunnialla selvisin :)
Jälleen on yksi hieno vaihto tehty ja saatu. Nyt keskityn joulukalentereihin ja yksi jouluinen mailart pitää vielä tehdä.
Kirsi

lauantai 26. lokakuuta 2013

Halloween Mailart

Hi!
I got this nice Halloween Mailart from Chris from USA. She has made a lot of stithing for me and as the fabric is dark blue, it must have been little more difficult than stitching on light colour fabric. Thank you Chris so much for this mailart and all the cute goodies!



Sain Chrisiltä USA:sta kivan Halloween-kuoren kera hauskojen lisukkeiden. Hän on nähnyt vaivaa pistelyissä, on monta kuvaa ja kangas kun on tummansininen, niin sille ei olekaan kaikesta helpoin pistellä. Kiitos Chris kivasta mailartista!


Minä lähetin omani Junelle ja siitä on oma postaus jo aiemmin.

Happy Halloween!
Kirsi

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Satuvaihto

Satuvaihto Ullalta
Sain ihastuttavan Beatrix Potter-aiheisen vaihdon Ullalta. Pistely päätyi ristipistotarvikehyllyyni ja kankaallekin keksin jo tulevaa käyttöä. Kirjaa luen varmaan sitten Hillalle, mieheni siskon tytölle, kun hän tulee seuraavan kerran käymään. Kiitos Ulla kauniista vaihdosta!




Minulta Annelle
Tämä on minun vaihtoni Annelle. Hän toivoi esim. jotain prinsessa-aiheista, joten päädyin pistelemään hänelle rasian kanteen Prinsessa Ruususen (Sajoun malli). Lisäsin myös muutaman silkkinauhakukan. Rasia on kotitekoinen.

Vaihdon sääntöjen mukaan laitoin mukaan kangasta ja satukirjan. Kankaaksi valitsin House Mousen(joka on mielestäni vallan hilpeä ja ilostuttava hahmo) ja kirjaksi löysin kivan prinsessasadun.


Olipas kiva vaihto puolin ja toisin!

Terkuin Kirsi

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Hearts mailart

Hi!
This beautiful Hearts mailart I got from Connie from Germany. I like the fabrics, stitching, colours, button, goodies :) Thank you Connie!



Hei!
Näin kauniin Hearts mailartin sain Connielta Saksasta. Tykkään kankaista, pistelystä, väreistä ja oli mukana myös kivat yllätykset. Erityisen kiva idea on tuo sydän, joka on pieni säilytyspussukka. Se on ilmeisesti ommeltu yhdestä palasta, joka on keskeltä ommeltu yhteen samalla kun on kiinnitetty nauha ja näin saatu sydämenmallinen ripustin. Täytyy varmaan harsia auki tuo kiinnitys ja ottaa kaavat!









Mukavaa päivän jatkoa / Have a nice day!

Kirsi